Cari Something?

Rabu, Januari 06, 2010

First Attempt

Quite a few aku tengok kawan2 blogger menulis as on behalf of their kid(s). Well, this is mine, my first attempt as Arissa :P

Saya suka berjaga. Dh 2 hari saya tak berapa tido siang. Malam, jangan cakap lah. Haha.
Saya lebih suka keluarkan sora time saya kena tinggal sorang2. Then dpt la tengok ibu terkejar2 dok fulfil request abang2 saya time saya menyanyi.
Saya tak berapa suka org cium2 pipi saya. Tak tau la apa kes. Mungkin ni yg org kata, tgk boleh, pegang jangan :P
Saya perasan ibu suka perati mata saya. Mungkin ibu tak sabar nak tau outcome bulu mata saya yg sedang memanjang ni. Either follow fabulash mcm abg Amir dgn abg Zeri, atau lurus mcm abg Alis. Ngee..
Cukup2 la dulu. Saya nak practise mengiring jap.

Gugu gaga,
adik manis (abang saya kata)



13 ulasan:

rizza berkata...

sooo cute...

Zuhaini berkata...

alahai cutenya arissa. oh ya, bila mama dia mau tepek gambar arissa di sini...? :)

Zety Zin berkata...

owh cute nya :)

~ As ~ berkata...

Arissa, bagitau mami, kalau bulu mata tak fabulash pun tak pe, skrang ada mascara...blh pnjam mami nyer... :-)

zailamohamad berkata...

cute, tapi betul ke tu dari hati Arissa, takut mummy je yg rasa macam tu;-)

MommyDania berkata...

alala arissa ni tomeiii laaa!

Nanak berkata...

alala..meh sini aunty nak try kiss pipi jap..heheee

CY4.0 berkata...

za, kalau cute bley dpt kek free tak? Haha

zu, gambar ada kat FB.

ZZ, malu la auntie puji :D

cik As, mami tak pakai mascara.

Zaila, mmg pun. Haha. Mak dia yg over :P

MD, alalala.

Nanak, meh la try.

honeylanz berkata...

ohh..adik manis dah belajar nak mengiring ;)

yangyuyu berkata...

like:)

Tanpa Nama berkata...

Arissa dah nak mengiring long? :)

Mrs. H berkata...

ihiks.. so sweet..

MN berkata...

hahaha..chomel!
nanti la aunty jumpa adik manis, adik gomol jugak!!!
TAK KIRA!