Cari Something?

Selasa, Januari 05, 2010

Stress

Bila tengok Sekar ni. Rasanya xde satu hari pun, eh, 1 episod pun si Naysila Mirdad ni tak menangis.

Ada lagi 10 episod kalau tak silap. Dah alang2 tgk, harus la sampai sudah.

Lupa plak nak pesan. Agak2 dlm pantang, jgn la tengok. Takut meroyan pasal stress tengok ppuan tu nangis. Serius cakap ni.

10 ulasan:

m-i-o berkata...

selama aku,
masih bisa bernafas,
masih mampu berjalan,
ku kan selalu memujamu.

phewwit!

ini lagu feberet anak bujang mak ni. jgn taktau! :P

*p/s : arissa, agak2 terharu tak kalo anak makcik nyanyi lagu ni?

kahkahkah!

Mrs. H berkata...

cik yan, watak dia kat sekar tu kan mcm sama je ngan watak dia dalam cerita... (apa yek aku pun dah lupe.. muahahaha)..

tapi apa yg penting, mmg watak sama.. selalu teraniaya.. selalu menangis.. selalu mengalah.. awek cengeng gituk.. mak tak suke tawwww..

Nanak berkata...

banyak sungguh airmata beliau..

MN berkata...

nasyila mirdad??? sapa tu weih? adik-beradik jamal mirdad?

mazlyna berkata...

ku tak lalu tgk citer ni....huahuahua....

dari ku dlm pantang sampai anak dara tu dah 5 bulan....lom abis2 lagik...bnyk btul masalah nyer..

TAPI....anak bujangku hafal lagu tu...dok melayan ngan uwannya...;)...mama nyer time cite indon larik masuk bilik....

Mrs. H berkata...

o iya! aku udah ingat!! tajuk cerita nya yg satu lagi itu intan.. samaaaa bangat wataknya.. hehehe

Masayu berkata...

cy

sy sudah anti tv sejak 3 bulan lepas,

kalau dah tgk satu episod memang ketagih utk episod seterus

enjoy yr time n journey
sampai saat dah tak mau tgk ;D

CY4.0 berkata...

mio, bisa cair dowh. Haha

mrs H, mak tak tengok intan. Tp mmg selalu sgt la muka dia ni.

Nanak, sultan melaka bley hire dia bikin air mata 7 tempayan :P

MN, ni anak jamal mirdad dgn lydia kandou nyah

CY4.0 berkata...

mazlyna, ni pun start layan sejak 2 bulan lepas. Mmg x masuk akal. Problem x sudah2.

puan masayu, saya pun x boleh sgt follow cerita bersiri. Certain2 je.

Siti Zaiton berkata...

citer ni tak abih2.. tak yah follow hari2 pun still boleh paham..dari masa kena home rest sampai la abis pantang ari tu hari2 dok layan si Sekar ni.. mmg hari2 la minah ni nangis..aku plak naik muak tgk dia dok nangis jerk..