Cari Something?

Khamis, Januari 14, 2010

OMG

Amir & Arif tengah main game online when I said to them,


"Ibu nak buat keje jap.." (ayat standard la kan..)


Tak semena-mena Amir bukak blog ni..


"Ni kan keje ibu?" while pointing at the blog.


Ngee.. owh anakku.. rasa bersalah la plak.. haha.. (tapi tetap tak serik-serik :P)



14 ulasan:

honeylanz berkata...

hehehe..bijak sungguh amir! paham ibunye

precious innocent berkata...

hahaha..

setempek kene!!

-mama emma®-

MommyDania berkata...

haha..same case dgn dania. tgh layan cafe world, 'mommy, game ni work mommy ke?'

Ms Lola berkata...

hahahaha.. aku rasa lawak bila budak cakap camtu. rasa cam kena marah pun ada

Queenin Murni berkata...

ooopsss...

mcam malu pon ada.. hehehe!

Zety Zin berkata...

oh macam terkantoi dengan parents pulak ayat Amir tu. hehehe.

Nanak berkata...

amik ko..hehe..

Am berkata...

keh keh keh... bijak la... lawak pun ye jugak... mcm terkantoi...so far am kena camni ngan hubby sbb ank xpandai cam amir lagi... hehehe

lailasani berkata...

hahahha... bijak sungguh..
sure dia tiada maksud tersirat di situ kan?
hehe

m-i-o berkata...

anak2 sekalian, sila fahami ibu kamu ya. tahukah kamu betapa sukarnya utk mengekalkan kewarasan sebagai SAHM?

:P

KS berkata...

Hahaha.. ala2 ditepet gituuu.. Bijakkk bijakkk

Diana Sulaiman berkata...

haaa... mau malu dibuatnya.. sikit hari lagi anak aku pon akan bercakap gitu.. mama asik main masak2 aje.. hahaha

ainie aziz berkata...

hahaha...setepet terkena di situ. macam terkena jugak kat aku. sebab mmg standard la bagi ayat "ibu nak buat keje ni" kan. haha!

asniza berkata...

hahaha
adoi...

kerja saya, reply di forum atau surfing dan sikit2 aje kerja yang boleh dtgkan duit.

bila nak pakai pc, kata "ummi nak buat kerja".. skrg anak pulak.. "adik nak buat kerja." kerja dia adalah bowakwalaa