Cari Something?

Rabu, Januari 13, 2010

Sejuk Hati Saya

Pinjam ayat Dafi (kan?). Ala, yg dalam iklan er, Silky Girl (kot).


Antara senario yg aku suka pasal budak-budak ialah apabila Amir request nak pangku Arissa.

"Bu, nak pangku baby".

Then, Arif akan join the scene. Goyang2 gerudi mainan yg cik Intan bagi.

Zeri? Ruang dah penuh. Haha. Biasanya dia jadi pemerhati PBB. Cukup la dia jadi abang yg protective.


Sejuk sangat la hati. Harap2 diorang rukun damai sampai bebila. Amiin.

8 ulasan:

Masayu berkata...

cik yan

sya suka suanana mcm ni,

cumanya baby aiman sya sudah umur 2 tahun, tp abang hakim tetap mahu riba n dodoi juga, sgt best kalau tgk mereka main sama2 tanpa ada bunyi2..sejuk perut

CiKaYu berkata...

alahai, saya baca ni pun dah sejuk hati...

~: UmmiNor:~ berkata...

sejuk hati jugak bila mak membacanye, ade petua? nak praktis kat hero mak yg hobinya setiap saat adalah BERGADUH huh tension okay :D

Sayang.Ibu berkata...

best kan tengok adik-bradik baik2 je main sama2.. saya pun sejuk hati dengo abang arif goyang2 gerudi menan utk adik dia... ahahhahaa

MN berkata...

bagus! abang2 mithali :)

ainie aziz berkata...

sejuk hati dan sejukkkk juga mulut kan. sebab takyah bebel2 bila kids gaduh. haha! my youngest son dah nak masuk 3 y.o. this year tapi his 2 sis still treat him like a baby. lagi mengada la dia. manje yg amat!

knv berkata...

yan, akak takleh imagine kalo nak kena jaga 3 anak lelaki sekarang ni.. fuhh harus bersilat tiap2 hari. tapi tengok anak hang baik2 aje...

CY4.0 berkata...

puan Masayu,
2 tahun? weee.. saya sendiri nak pangku yg 2 bulan ni pun dah naik kebas.. haha..

CA,
ngeee..

UmmiNor,
takde petua nyah.. scene ni adalah jarang-jarang berlaku..

cik Intan,
tu le.. tapi Arif ni kejung sket..

MN,
harap gitulah sampai bebila..

cik ainie,
tang sejuk mulut tu pun boleh disamakan dengan sejuk telinga :D

k Ana,
oh, part2 havoc kita tak cerita :P