Cari Something?

Rabu, Januari 13, 2010

Rutin Baru

Baru masuk minggu kedua jadi SAHM, dh ada rutin baru.. bukannya diajar, tapi tau2 je dah ada setting :P

Around 3pm+, time Sekar tengah on air tu la aku boleh terlelap.. tau2 dah abis.. Haha.. semalam pun macam tu la.. dalam pada malas nak tengok muka dia cebik2 menyesal serahkan anak (Syifa) kat si Karina, terlelap terus :P


Tak tau la kan.. apsal mak nyampah sangat dengan current storyline..


What will you do if you are in her shoes?

Anak nak kena operate. Duit takde. Then biras kata, "I boleh tanggung kos operate.. tp dengan syarat, anak you, jadik anak I.. dah selamat esok, you takley jumpa langsung dengan anak you tu.. "

Anak dah siap kata dah, tak operate pun takpe.. asal tak berpisah dengan mak dia.. tp lepas ada accident @ home (yg ni pun satu hal sengal.. ada ke tinggal anak sorang2 kat umah), kira macam menyesal la.. rasa macam pentingkan diri plak tak bagi anak operate walaupun ada chance (seperti di atas).


Sebelum terlelap smalam, anak dia dah slamat dioperasi (kellaass bahasa Indo mak skarang).. tp tak tau la apa kaedahnya..

6 ulasan:

:Nana: berkata...

sungguh jeles.. ada nap time :) jadik SAHM ni ek..

CiKaYu berkata...

tu lah pasal sbb nyer malas nak layan cite indon ni. my mak champion cite sekar ni. sekang mata nooooo

Ms Lola berkata...

Waduh Ibu Yannnnnn!!! Update lagik Buk. Ini macam, aku pun boleh ikut citer ni tanpa menonton! Yeee haaa

CY4.0 berkata...

nana,
one of the beauty :D

CA,
mmg agak malas.. somehow i wonder, betul ke cite ni mati kat episod 149.. macam takkkk je..

Ms L,
kalau kau takley tido, pls tune in 105 @ 2330 hrs..

m-i-o berkata...

wah, cik yan! sakan yea - sejak dua menjak jadi sahm ni, asyik update sinetron :P

honeylanz berkata...

sedapnye dapat tido/ terlelap around 3 pm++ hehhehe