Cari Something?

Rabu, Januari 27, 2010

Senarai Peserta Lucky Draw

Berikut adalah senarai peserta utk Lucky Draw by CY4.0 - Kurus Cara Sihat yang telah berlangsung pada 16/1 hingga 24/1.

Aku dah terjah semua link yang ada kat bawah ni.. hampir kesemuanya aku dah drop komen.. kecuali ada 3-4 blog.. sebabbb.. aku tak dapat view button "Catat Ulasan" or something like that.. even nak type verification word pun tak lepas.. tak tau la apa kes.. i'm using MacBook, by the way..

Again, thanks for all 51 contestants :) Appreciate sangat-sangat sementelah this is my first time.. weee..

Cabutan akan dibuat oleh random.org la kaedahnya.. anak-anak bujang pun sibuk dengan tadika + mengaji what nots.. Maka, aku akan masukkan nombor2 yg telah aku assignkan pada setiap nickname contestants.. Mr Random yang akan buat seterusnya.. orait?

Results soonest possible :)

  1. Salwa
  2. ☺[ai][sUmi]☺Chan
  3. Mama Adib
  4. ZiE FAUZi
  5. Chempaka Aurora
  6. LadyCaja
  7. ASSILA
  8. Mr. Bambino
  9. yangyuyu
  10. Fid
  11. honeylanz
  12. Mummy Harith Hannah
  13. inahassan
  14. ogy
  15. segalanyer kuterima...
  16. zai kulim
  17. syakila
  18. scudmami
  19. NGoNgexz
  20. oYa
  21. QaSeH KiTa
  22. anin
  23. CiKaYu
  24. Zety Zin
  25. miemiey
  26. Siti Zaiton
  27. liwaniel
  28. taufidris
  29. juniza
  30. inasepi
  31. izan cute
  32. Queenin Murni
  33. idafamily
  34. Mrs. Ndru
  35. JaNnAh
  36. yantz-yeem
  37. Marisa
  38. Echa @ Syaz1601
  39. F I T
  40. Siti Salwa Hanim
  41. sweetcraft store
  42. Ibu Ayra
  43. kakngah
  44. hi_rose
  45. AYU IDRIS
  46. zaza
  47. a Y u
  48. ARIFFDA
  49. +++uchi+++
  50. noorul1978
  51. nEa FleriDa

9 ulasan:

Melz berkata...

good luck hik²

Mama Adib berkata...

taip panjang2 ilang

nyah, itu link ko buat satu2 kaaa.. kena ada teknik cepat buat link he he

Salwa berkata...

nama saya atas sekali
nampak benar desperate nak kurus
btw cikyan apa khabar, sihat ke?

Zuhaini berkata...

good luck ya to all contestants! :)

Queenin Murni berkata...

hmm.. still boleh alter kah?


me tot that simple lain je, sebab had tu je yg bold. :P

CY4.0 berkata...

QM, silalah. Selagi result blum terpampang. Hee

Fid berkata...

harap2 saya lucky!!

CY4.0 berkata...

Baby, TQ tolong promote!

MAA, gigih ke tak gigih tu? Haha

cik salwa, alhamdulillah sihat :)

Zu, TQ on behalf. Ngee

Fid, amiin.

yangyuyu berkata...

nama pun ber"tuah"

agaknya ada tuah saya kali ni?