Cari Something?

Rabu, Januari 27, 2010

Keputusan Lucky Draw by CY4.0 - Kurus Cara Sihat

Macam biasa, kita tak payah cakap banyak :P


Dengan lafaz Bismillah, berikut adalah keputusannya.



First 3 lucky bloggers yang akan menerima 2 keping "Detox Slimming Patch" ialah



  1. Pemegang no 26 -- Siti Zaiton
  2. Pemegang no 38 -- Echa @ Syaz1601
  3. Pemegang no 45 -- AYU IDRIS


Manakala 4 lucky bloggers yang akan menerima 1 keping "Detox Slimming Patch" ialah

  1. Pemegang no 18 -- scudmami
  2. Pemegang no 6 -- LadyCaja
  3. Pemegang no 1 -- Salwa
  4. Pemegang no 11 -- honeylanz


Sila kemukakan nama, alamat beserta no telefon kepada azelina AT gmail DOT com untuk urusan penghantaran. Boleh je nak klik link Contact Me kat atas nun.


Sekali lagi, aku nak ucapkan jutaan terima kasih kerna sudi menyertai lucky draw ini. Terharu OK? Heee..


Sekian dahulu,

17 ulasan:

scudmami berkata...

aku menang YaN?? Alhamdulillah.. thank you thank you.. kira hadiah birthday la tuh hehehhe...

Zuhaini berkata...

tahniah pada semua pemenang... :)

Echa berkata...

menang jugak ke...waaaa.. yannnn.. tq..so much.. suke.. suke...

honeylanz berkata...

yeyye..ter menang jugak kali ni ;)

cikayu berkata...

tahniah kpd pemenang...

Fid berkata...

tak adil tak adil
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tahniah kepada yang berjaya
mencik tauuuu

Salwa berkata...

i menang jugak ke CY4.0?
waaaa happyyyyy
mmg hadiah birthday untuk saya dengan Norley nii :)

ABH berkata...

tahniahhhhhhhh...nak join tak sempat!

zailamohamad berkata...

Waaah bertuah sungguh Has, asyik menang contest aje ya;)

Btw, Zaila pun ada anjur contest juga sempena karnival I Love Bazaar yang akan diadakan di Subang Parade nanti, kalau cik Yan ada masa joinlah contest ni ya, kalau tak nak join tolong promotekan pon lagi baguuuusss..ahaks;)

Queenin Murni berkata...

uwaa.. tak terpilih! ahaha!

CY4.0 berkata...

kepada pemenang, tolong bg info yg berkenaan kat email mak. Nak hntr sekali harung kalau boleh. TQ

Siti Zaiton berkata...

yan..
tq..tq..tq...

Fid...
jgn jeles..
tak menang beg hang, akak menang slimming patch Yan...hahahahaha
jgn marah...

LadyCaja berkata...

hm menang...alhamdulillah tengs ya..

AYU IDRIS berkata...

Alhamdulillah...tak sangke saye menang utk 1st time!hehehe...mekasih sis Yan yg sudi anjurkan lucky draw nih!yeeehhhaa...lagipun saye tgh on diet ni...sedang elokla dpt slimming patch tu.....tq again!

Mr. Bambino berkata...

mr bam macam biasa tak penah menng lucky draw..uhuk uhuk..

nak buat iklan sat, sapa nak kurus cara jus mate 5 boleh contact mr bam yeh..

mr bam ada buat kelab diet gak meh join pendaftaran free aje, the biggest loser akan menang hadiah:)

AYU IDRIS berkata...

salam sis....ayu dah send email....do check ek..tq

ARIFFDA berkata...

tahniah kpd semua pemenang...