Cari Something?

Sabtu, Februari 20, 2010

Barang Baru

Duit yang aku guna untuk beli emas tahun 2008 sudah bertukar ropa jadi laptop.



Semoga kencangla job coding dan blogging lepas ni. Amiin.


Untuk meraikan laptop pertama yg dibeli guna duit sendiri ini, maka aku isytiharkan,

first 3 readers yang dapat teka apa ke jenis laptop, aku bagi hadiah topup RM10. Hee.

Hint : Harga murah je nok. Bawah 2K. Aci la kot bagi hint cenggitu?

Kome kena ada prepaid la kan. Kot guna postpaid, sila dok diam2.



Insya-ALLAH, Isnin kita announce :)

14 ulasan:

suhainini berkata...

wah..laptop baru..tahniah:)

maya amir berkata...

dell.. erkk.. benq erkk.. ape lagik aa?heheh..

Sayang.Ibu berkata...

ermmm mak pakai postpaid tp x mau duk dendiam gak.. wakakkaa... mak teka acer.. :)

Zuhaini berkata...

saya teka HP :) mak pakai prepaid.. tapi tak tau la. laptop ada banyak jenis. ye tak..? :)

Mummy Harith Hannah berkata...

err, harapnya bukan HP laa yer... huhuhu...

CY4.0 berkata...

suhainini,
TQ :) terpaksa beli sebenarnya.. haha..

cik Arnie,
awat dengan HP?

yg lelain, terima kasih kerna meneka.. kot takde yg betul, harus la mak topup kat diri sendiri :P

Tanpa Nama berkata...

Acer.. Hp.. mak pon pakai bill, tp nak teka jugak.. hee..

~mamaDhea~

scudmami berkata...

aku pon pakai postpaid tp nak teka gak tak kira tak kira...

aku teka DELL... :)

hidup DELL!!

Melz berkata...

nak join boleh tak ? hak-hak

roger abang apis kang

Jijahh @ f.k berkata...

haaaa acer aspire ke?? hehehe nipis semacam je tuuu

hisham berkata...

toshiba...hehe

Epul Azimi berkata...

Jenis komputer riba kan?kan?...hehe

Aus berkata...

notebook dell..
hahahaha..

lailasani berkata...

dh tutup ke ni???
saya teka ACER!!!!

-bersemangat wpun dh ari senin... mak guna topup...:PP