Cari Something?

Isnin, Februari 22, 2010

Hantu Sotong

We were watching Avatar when scene tak lama lepas first time Jake Sully met Neytiri came out.

In that scene, Jake was covered by Seeds of Sacred Tree. Eywa aye? Aku tak khatam betul2 lagi. Haha.

Out of sudden,

"Apa tu Mit?"
"Hantu sotong."

Boleh? Konfiden betul dia jawab :P

8 ulasan:

:Nana: berkata...

eee, avatar movie was a turn off for me lah, mlm tdi tgk sket kat desktop terus aku tukar tengok Gossip Girl Season 3.. hehe.. mat salleh ni buat movie mengarut..

honeylanz berkata...

mcm mn boleh jd hantu sotong tu?

Zuhaini berkata...

ahahahah....

CY4.0 berkata...

Nana,
aku tak abis tengok betul2.. takley nak komen :D

Has,
ntah la.. somehow rupa obor2 tu nampak macam hantu gamaknya :P

Zu,
macam2 imaginasi diorang..

Ms Lola berkata...

nyah, aku terasa macam bukan ko yg tulis entry bebaru ni. betul ke ko yg tulis?? ngeeeee

CY4.0 berkata...

Ms L,
aku la nyah.. sapo laie :D

Ms Lola berkata...

hahahaha.. saje je. ngeee... skype, skype

MN berkata...

hehehe...hantu sotong??? bijak bijak...