Cari Something?

Selasa, Februari 09, 2010

Ibu, ALLAH Ada Kat Mana?

"Puas Amir cari kat sana, kat sini. Tapi tak jumpa."


How do you react to such question?



ALLAH tu ada kat mana-mana je sayang. Apa yang kita tengah cakap ni pun DIA dengar. DIA nampak.


ALLAH dengar apa Amir cakap?

Dengar. Sebab tu kita kena cakap benda yang baik-baik je. Kalau cakap benda tak baik, ALLAH tak sayang.



The conversation was quite lengthy. Pasal my eldest pun dok ulang balik soalan yang sama.. Hee.. and I'm trying my best to answer, seperti mana dalam iklan,

"Tu burung apa?"

"Muraiii.. "

"Tu burung apa?"

"Muraiiiiiiii.."

5 ulasan:

honeylanz berkata...

ac pun pernah tanya gak. has jwb mcm cikyan jwb tu la...

MommyCT berkata...

Antara soalan yg perlu dijawab dgn penuh kesabaran ...;)

Zuhaini berkata...

uih.. mencabar minda tu! :)

CY4.0 berkata...

has, calittt

mommyCT, tak syak lagi. Haha

zu, kena la siap sedia, kan

iEz@CuTe berkata...

haha..samala la dgn Danish, Q n A setiap masa...nak belajar ler tu..sabar kene labih..bile dia dah besar sket..sure soklan Amir tu akan dia tanya plak.. :P