Cari Something?

Rabu, Februari 10, 2010

Lower and Lower

Zaman aku kerja dulu, saya hasilkan 3 entry sehari (minimum) ketika zaman kegemilangan berblog.

La ni, kalau ada yang perasan, aku kuarkan 2 entry je sehari dan kebanyakan masa, 2 (dua) adalah nilai maksimum. Haha.


Apa motif posting ni? Mak pun tak pasti. Hmmph.



Come to think of it, mungkin sbb nak cukupkan kuota hari ini. Hee.


8 ulasan:

MommyDania berkata...

menjadi SAHM adalah lbh sibuk dr keje ofis. smpi xdan nk update. ngeee

Zuhaini berkata...

x pa la.. skrg ada baby to take care.. tu yg payah tu.. :)

Sayang.Ibu berkata...

duduk di rumah lebih sibuk kan CY... ada je benda nak buat..

Zety Zin berkata...

bukan CY je, saya rasa most of us bloggers memang dah agak kurang berblogging. termasuk le saya. :)

rinishariff berkata...

Biasala tu cheyan hehhehe

isz_3707 berkata...

aku plak kadang seminggu straight xberhapdet nyah.

KV berkata...

janji update!

CY4.0 berkata...

MD, memang. Haha. Smalam dapat soalan yg sama dari 2org yg berbeza. "Tak boring dok umah?"

Zu, nk cater demand abg2 baby yg mencabar :)

cikgu, ye betul. La ni nak nap pun x sempat. Ngee.

ZZ, zaman blog kita dah berlalu. Kot?

Rini, biasa ek? Ngaaa

isz, tapi, sekali hapdate.... Deret2 :D

KV, haih. Tu yg kuar entry sampah tu.