Cari Something?

Sabtu, Februari 27, 2010

Pengakuan Jujur


Agaknya sebab aku pernah (dan mungkin masih) tersasar, makanya aku terkesan dengan entry cik Darling yg Manes serta entry dari IK (bukan Irfan Khairi).

Ni pun tak tau la tajuk aku ni tersasar ke, betul tepat pada content ke idak.. Heee..


True, dolu2 aku blog adalah untuk simpanan dan rujukan diri sendiri.. bila dah start dapat duit, ditambah plak dok baca sana sini macam mana nak tambah duit, mula lah jadik ntah apa2.. sebab nak kejar sangat iklan-iklan taraf CPM, content blog pun dah jadik macam hapa..


Aku mintak maaf ye kawan-kawan.. kot2 aku ada buang masa korang datang ke sini baca entry yang lebih hina dari sampah.


Sesungguhnya duit bukanlah segala-galanya. Buatnya aku tersasar lagi, tegurlah. Kita manusia, mudah lupa.

10 ulasan:

honeylanz berkata...

ohh..yela.. takut apa yg kita tulis ni mcm membuang ms org membaca! tp has masih tegar berblog ;)

cW berkata...

salam kak
sorry sangat
sya takde relate kan dgn sesiapa
ini ada cerita disebalik entry itu

http://ibukauthar.com/blog/kenapa-saya-tulis-entry-yang-kontroversi-itu

Sayang.Ibu berkata...

x rasa gitu pun CY... in fact saya mmg suka jer baca blog mu nih.. x kisah laaa walo sebaris dua ayat pun.. heheheee... saya pun berblogging ikut suka, bukan harap sgt org baca ke x. saya tulis apa yg saya rasa nak tulis. kalo org nyampah, toksah ler baca.... hahahhahaaa

noorul berkata...

salam CY..tergerak jugak nak komen.sebenarnya saya pun suka jugak baca blog CY ni walaupun hanya sebaris ayat.takdelah buang masa pun.Betul..saya pun camtu jugak berblog untuk coretan dan ingatan diri sendiri.Tak harap pun ada ke tak orang nak baca.

Ms Lola berkata...

Hawat nyah.... Apa2 pun, yg penting ko buat benda biarlah berdasarkan niat ko. Janji hati ko senang.

Along berkata...

Tnegok nawaitu la kan..kalau memang niat nak dptkan wang nuffnang..itu yang entri blog pun jadi ntah apa2.

Tapi saya senang je, kalau topik x best, tutup je la blog tu. Dia dpt duit ke tak, lantak la...

CY4.0 berkata...

Has, tegar, mmg tegar :)

cik Wa,
tapi saya berterima kasih.. ia menyedarkan saya :)

cik Intan,
mekasey la nok.. i lap you very strong.. haha..

noorul,
yeah.. i want that kind of feeling back.. "tak kesah ada orang baca ke idak".. thus, tajuk mestilah menggambarkan isi..

Ms L,
aku sedang usaha nak senangkan hati la ni..

Along,
niat nak dapat duit menenggelamkan the fun of blogging.. i missed that..

sWeEtDaRLinG berkata...

hahahah sebab tu duk banyak sangat entry dah macam status FB yaa... takpe, at least tetap gak ornag masuk... hahahaha

ramain gak orang suka baca entry pendek2, lagi tak buang masa... daripada entry panjang meleret2... kekekeke

Fid berkata...

aku ok ja
layan
agak2 tak faham aku gtalk ja so maknanya la ni aku faham la sbb aku tak gtalk ko kahkahkah

Zety Zin berkata...

apa2 pun CY, ku tetap akan menjengah ke blog mu :)