Cari Something?

Selasa, Februari 23, 2010

SBC - Sibuk2 Bersama CY :P

SBC atau Sibuk2 Bersama CY kali ini ingin tahu tentang tahap ketagihan anda terhadap blogosphere.

# Berapa banyak blog yang anda baca dalam 1 hari?

# Berapakah bilangan blog yang anda tak boleh miss?

# Topik apakah yang menjadi pilihan? Kids/Family/Shopping/Travelling/Breastfeeding/Buat duit? (sekadar contoh)

# Bajet pukul berapa datuk harimau atau time bila anda selalu tersangkut / ngadap blogosphere?

# Last but not least, soalan cepumas: baca blog dulu ka, atau buat keje dulu?

12 ulasan:

~ As ~ berkata...

soalan terakhir tu - baca blog dulu!!...ahahaha

m-i-o berkata...

1) bgantung kpd tahap kelapangan - tp yg ada linkback adalah wajib (mak kan takde bloglist) kehkehkeh!

2) 5 termasuk blog with yan. kehkehkeh! top 5 tu :P

3) topik apa2 aje pasal perempuan. kehkehkeh!

4) mgikut timing bos masuk - bos masuk pagi, mak baca tengahari. bos masuk petang, mak baca pagi. kehkehkeh!

5) bos masuk dulu, mak baca blog kemudian. bos masuk kemudian, mak baca blog dulu.

yg benar,
org yg ada hati nak jadi bos.

:P

Ms Lola berkata...

buatlah form CY. senang aku nak respon. hahahahaha.... ngok ngek betul lah. nak form, nanang pun ado!

lia berkata...

soklan no.5... baca blog dulu dlm 15minit lps smpi opis, baru wat kerja ;p

Zety Zin berkata...

ahahaha. meh mak jawab soklan last tu dulu - baca blog dulu! ni aktiviti wajibulghunnah di waktu pagi.

# blog yang saya baca ialah lebih drpd 10 blog. entah berapa banyak saya pun tak pernah kira.

# topik adalah mengikut tajuk yang menepati selera di waktu itu.

# er... er... er... :P

Zety Zin berkata...

eh tertinggal jwpn no 2. jwpn nya ialah 5 jugak kot (tiru jwpn mio)

Zuhaini berkata...

saya punya jawapan:

1. x kira la. tapi bergantung pada availability. kalau sangat free, saya baca semua blog di bloglist saya.. ahaha

2. tak boleh miss..? let me see. Mysuperkids,cik yan, honeylanz, verde, dan blog2 di bloglist saya (mana je yg update, saya terjah!) :)

3. topik yang best. dan yg saya rasa macam nak tau apa dia. hihi

4. pagi la. lepas update blog saya :)

5. erm.. sambil-sambil. boleh..? sebab kerja saya kalau dah siap, saya selalu selang seli ngan baca blog :)

KS berkata...

Seperti lola, saya juga mahu form. Masa suntuk skang ni nak jawab panjang2 heheh

cikayu berkata...

boleh tak nak jawab yang soalan no. 5 tu : baca blog dulu amik mood...hahaha (pekerja tersohor)

CY4.0 berkata...

ladies,
thanks for answering ;)

Ms L & KS,
ye laa.. nanti i buat poll kat Nanang.. Nanang pun dah sendu je la ni.. hahaha..

honeylanz berkata...

nk jwb soklan last: sejurus sampai trs on blog!! hehhe

MN berkata...

aku sokong lola
kasik survey sket nyah..meh sini aku volunteer jawab!