Cari Something?

Khamis, Februari 11, 2010

Special Offer Untuk Korang

Sekonyong-konyong tamatnya lucky draw hari tu, saya nak buat tawaran yang dibuka kepada para peserta yang terlibat.



Anda boleh dapatkan sekotak "Detox Slimming Patch" dengan diskaun 5% beserta penghantaran percuma menggunakan pos daftar.


Sekotak ada 10 keping "Detox Slimming Patch". Harga asal ialah RM70. Makanya, lepas diskaun, hanya RM66 (kira cincai :P)


Jika berminat, anda boleh buat pesanan DAN maklumkan nick yang anda gunakan ketika anda menyertai lucky draw tempoh hari untuk pengesahan.



Apa? Bukan peserta? Momantai.. Jika berminat, anda boleh dapatkan produk pada harga asal (RM70) beserta penghantaran PERCUMA. Cuma nyatakan nick & URL blog anda ketika membuat pesanan.


Tawaran ini adalah khas untuk para blogger yang datang menjengah ApaApaJe bagi tempoh terhad.


Sila maklum ya, breastfeeding mommies, atau yang ada diabetes, pesakit jantung atau tiroid yang serius TIDAK DIGALAKKAN buat slimming2 tanpa kebenaran & pengawasan doktor. Sila consult dengan doktor dahulu.




Kurus Cara Sihat - IDEAL SLIM ( Zuera Ideal Slim)

Kegunaan

  • Membakar, menyerap dan membuang lemak
  • Membantu meningkatkan metabolisma dan menyahtoksin
  • Membantu mengurangkan kesakitan, sakit kepala dan keletihan
  • Mengurangkan tekanan
  • Melegakan sakit tumit & sakit lutut


Kesan selepas memakai zuera ideal slim.


  • Menyerap sisa-sisa lemak & cecair. Anda akan melihat lendir lemak pada patch selepas memakainya, teruskan memakai sehingga tiada kelihatan lendiran lemak.
  • Mengikut kajian, zuera ideal slim berupaya menyerap purata 1.7 – 1.8g sisa-sisa buangan (sekali pemakaian).
  • Berkesan mengurangkan berat badan sehingga 4 kg untuk 1 sesi rawatan (10 hari untuk satu sesi
  • Anda tidak akan mendapat side effect seperti sakit perut, muntah muntah serta cirit birit.
  • Diuji secara saintifik dan klinikal. Menyeimbangkan pengurangan berat badan dan kesihatan tanpa kesan sampingan dan kesakitan.



Okie dokie :)

5 ulasan:

isz_3707 berkata...

aku xtahan btol tang momantai tu haaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahhaha

MommyDania berkata...

slimming patch? maknanya tampal2 kt body ke?

CY4.0 berkata...

isz, mcm bley terdengar kau gelak. Hee.

MD, haah. Tampal2 gitu. Either kat pusat OR tapak kaki, OR BOTH. Depends pada BMI.

Ummu Auni Afif berkata...

ada testimoni tak? hehe. CY pakai kan?

CY4.0 berkata...

UAA, testimoni ada kat belibeli.com. I wish i could post the direct link. Hee.