Cari Something?

Khamis, Februari 11, 2010

Private Blog

Seems like the list of private blogs in my mobile is growing. List yang aku dapat xs je la. Mana yang tidak tu, memang tak dapek la nak ditolong kaedahnya.
Kena la cantas dari senarai RSS Feed kerna tak boleh digunapakai lagi.

6 ulasan:

Zety Zin berkata...

oh kusangka CY mau privatekan blog jugak. Huhu. makin ramai blogger yang privatekan blog memasing. sedih lah.

m-i-o berkata...

nyah! jgn sesekali dikau memutuskan pertalian mak dengan bakal menantuku si arissa.
ekekeke :P

klo kunci, sila habaq okey.

CY4.0 berkata...

ZZ, takat ni sekali sekala je la.

mio, alah. Kalau terkunci pun, you know how to find me :)

Akak Ratu berkata...

salam CY, perghhh dah terkezut akak td ingatkan CY pn nak privatekan blog gak... klu betul2 nak privatize ingat daku dlm invitationmu ya ;-)

Sayang.Ibu berkata...

yelah kalo kunci,jangan lupa duplicatekan anak kunci utk mak yer nyahhh..:P

CY4.0 berkata...

AR, baik!

cik Intan, mu bukan mmg dah ada kunci ke?