Cari Something?

Rabu, Mac 10, 2010

The Biggest Loser Asia


Aku memang tak follow cerita Biggest Loser Asia ni.. TBL, BLA.. apa2 lah.. from twitter, dapat tau benda ni dah recorded earlier.. so its not live after all.. ngaaa..


Pagi ni baca komen2 kat FB dari kawan-kawan yang follow kata, the winner, David from Indonesia looks anorexic.. gigih mak google nok.. yeah, he doesnt look healthy. Cengkung semacam.. tapi kot la rupa dia bila kurus lagu tu kaedahnya, hamba kurang pasti..


Too bad I couldnt find Carlo's pic.. yg orang kata gagah perkasa macam model itu.. OK, OK.. dah jumpa.. ni namanya TIDAK BEGITU gigih mencari.. sapa nak cuci-cuci mata menonton gambar statik, boleh klik di sini.

And, I just found out, one of the finalist adalah our fellow Malaysian.. Aaron (Aziz) gitu..




Wah, kata tak tengok, tapi bebel lelebih plak :P


6 ulasan:

yangyuyu berkata...

saya follow cite ni dari episod pertama

yup david sampai cengkung may be kerana metabolisme yg tinggi dan keazaman yg kuat utk dpt 100kUSD dan brand new SUV renault huhu

Sayang.Ibu berkata...

mak mmg ikut nyahhh... tp tu lah david tu dah terlalu kurus sampai nmpk pelik lak muka dia. maybe dia ptt gain weight sket lps nih baru laa macho mcm carlo...hehehheee

Ejamaria berkata...

maria pun ikut cite ni... sronok motivasi utk diri sendiri... tp mmg david dah hilang hensem - cengkung sgt, carlo mmg dah jd macho man, aaron - bukan aaron aziz tp aaron mokhtar bangga ngan dia sbb walau pun bercampur serumah cam adik-beradik dia masih bole jaga adab sbg muslim...

Mama Adib berkata...

beb
aku minat carlos, ngeh kerap jugak ikuti tapi finale episod mak terlena keh keh keh

itu david awat cengkung sangat.tak lawa la plak

Nozie Yusof berkata...

yea..muke david mmg nmpk pelik sangat. sedaya-upaya mau menang sampai muke nmpk pelik...

our aaron(mokhtar) kalau lg kurus, myb lagi hensem dari aaron(aziz)

hee hee..

m-i-o berkata...

pendapat mak, antara 4 finalist tu - yang paling bleh terima dek akal sebab dah turun berat dan still nampak macho ialah aaron.

david of course la macam mayat hidup aje. carlos pun nampak macam budak sekolah menengah yg nerd. mak lebih suka masa diorang gemuk. hahahah!