Cari Something?

Rabu, Mac 10, 2010

My Girl


Tiru tajuk k Ana beberapa minggu lepas :D Except, she has "s".

Hari ini, aku berjaya menengok (?) Arissa meniarap buat pertama kali.. Weee.. as of now, dia memang suka la sangat kalau orang layan berborak.. siap pejam2 mata.. kalau nak mintak orang angkat/dukung, lagi la..


Mulut pun dah bising.. ntah apa2 la yang dia nak cuba sampaikan.. tapi, mesti ada teman.. kalau dia bajet dia tinggal sorang je, siapla korang dengar dia bukak lagu "Sendiri" by MAY (ok, yang ni confirm tipu)..


Did I mention, suaranya adalah serak-serak basah? Heee..


Another thing for sure, dia TAK boleh dengar Zeri nangis.. Memang tak lama lepas tu, akan dengar suara dia menangis jugak.. bab2 ni la yang aku belum berapa tahan.. perlukah menangis secara berjemaah?



Gambar kat bawah ni, kawan-kawan kat FB dah rasmi dulu.. Ngaaa.. mak ngaku mak dah start rambang mata.. ada sekali tu, rembat gaun stok untuk pakai hampir seminggu terus.. boleh?


Untuk kawan-kawan kat blog, aku persembahkan sekali lagi gambar recycle dari FB :P



Merahnya mak ngah
(sorry, anak no 4 orang panggil apa? ateh? andak? ke, ucu as in yang bongsu?)

15 ulasan:

Zety Zin berkata...

aha memang rambang mata tengok baju2 baby girl. comel je kan?

m@y berkata...

sudah ucu kah arissa?hehehe..sama la CY,hana nih kalo aulia melalak dgn dia skali berjemaah ekekekeke!!apa yg dia sedihkan sgt pun xtau..

Rozy berkata...

behhnyaa kalau lam perut nih gegurl..

Sayang.Ibu berkata...

baru ko tau nyah penangan anak pompuan... hahahaa... mak nih kalo beli baju anak2 mmg lupa diri nyahhhh... :P

Nanak berkata...

comeinya..:)

rina berkata...

labuhnya pipi arissa. cute...

~: UmmiNor:~ berkata...

hahahah berjemaah tak tahan tu..
bila la mak nak rasa beli baju gegirl plak :mode kesat peluh:

mazlyna berkata...

best kan beli baju girl?...dah dulu asik beli baju boy....ropa tu jer...klu beli baju girl...mmg tak hengat....sedar2 dah penuh tgn....huhuhuh....klu layan e-store....lagi boleh pengsan...;)

masayu berkata...

alallala arissa

comei tomei, cubit pipi tu

CiKaYu berkata...

meh sini auntie nk cium pipi awak...geram tul

fizamior berkata...

wow! so bolat & bam bam!!!!
ehem2... bongsu ke cik yan??? ahahahaha.....

MommyCT berkata...

comelnye...pipi tu sangat menggiurkan =P

CY4.0 berkata...

ZZ,
memang.. kalau millionnaire, separuh kedai kot kena angkut :P hoverrr..

m@y,
bajet ucu la.. tu le yg tak paham bab berjemaah tu.. apakah?

Rozy,
ALLAH tahu apa yg terbaik untuk hamba-Nya :)

cik Intan,
aku nasib baik ada yang tukang ingatkan.. ahaHahahhaha..

Nanak,
TQ :)

rina-san,
mmg labuh.. mencing pun ye.. (owh, vocab apakah ini)..

UmmiNor,
beli la baju utk mak budaknya dulu :D

mazlyna,
yep.. baju boy, tak kotak2, belang2.. tak kotak2, belang2.. e-store mak tak jengah lagi..

masayu,
cubit la.. cubiittt..

CA,
bab2 cium pipi dia tak suka nok..

fizamior,
bongsu laa (kot)

MommyCT,
time takde alergik pape, menggiurkan la.. kalau tak, gerun :P

DNNA berkata...

CY, kalau keluargaku, yang nombor 4 dipanggil UDA ... sentiasa awet muda gitu ... hahahaha ...

Beli gowns memang beshhhhh !!!

KS berkata...

pipi labuh btolll!!! geeerrraaammm i tgk!