Cari Something?

Rabu, Mac 03, 2010

Cara Menempah Penerbangan Secara Online di AirAsia


As I'm typing this, I'm browsing thru AirAsia's website..

Rupanya sudah lain koranggg.. masa nak pilih flight pun aku tercangak-cangak terjah ikut mana nak pilih.. dolu2 ada radio button.. ni takde.. bajet dalam hati

"Eh, flight full ke? Takde radio button nak kena klik"..

Sekali, aku tukar la date lain, sama jugak kaedahnya.. ahAhahaHaha.. so, something wrong somewhere with me..


Check2 kat bawah,

©2007-2010 AirAsia Berhad. All rights reserved. For best view use 1024x768 resolution; MSIE v.7 or Netscape v.6+

Aisey mak.. kau guna Chrome kot.. sebab tu la.. OK, fine, aku bukak Firefox.. Firefox 3.6 lagi.. sama jugak.. So, last resort, aku bukak IE.. IE 8.. samaaaa jugak.. argh..



Sekali, aku hover saja la mouse ni.. alih2 kat area Tetamu tu, mouse sudah bertukar dari arrow menjadi tangan.. saja je tekan2.. dapat la plak.. ahAHhahAHhAha.. serius peghak.. nak buat camne kan.. Cara Menempah Online plak tak update macam latest punya interface :P



Nota kaki: Maaf takde gambar.. Sepertinya aku kebingungan bagaimana mau produce Print Screen Image dari laptop ini..

6 ulasan:

:: vErde+hAzizi :: berkata...

mau ke mana itu cik yan?!?!?! :D

fizamior berkata...

hihihihi... nak gi holiday yea... kantoi yea di situ...hahahaha......

Ealyie berkata...

ahahaha..
aku blank kejap bila ko kata ko blank canner nk buat print screen kat lappy baruuuuuuu..ihiks..;p

CY4.0 berkata...

Verde,
browsing sajaaa.. hihi..

fizamior,
takde maknanya :D

ely,
ya ALLAH.. serius.. aku siap google "how to use Print screen button"

honeylanz berkata...

for me...yg baru sgt keliru. dorang set siap2 flight depart & arrive kan...

CY4.0 berkata...

Has,
ntah.. tak sure.. yg saya dok try ni, mmg ada 1 flight je sehari gamaknya.. haha..