Cari Something?

Khamis, Mac 11, 2010

I Like

One thing i like about the previous post is -- comments from silent readers. Hola you :D


It wasn't a gimmick. I really need to make ApaApaJe as a private blog. This might be my last post as a public blog.


By the way, thanks a lot to those who would like to be with me. Pls bear in mind, mungkin ada yang tak dapat invitation since I gotta reserve a few invites for family & friends :) Saja bagitau awal2. Tak nak ada orang kecik ati. Being private, 100 org je yang boleh jenguk.


I'll see you when I see you,
CY4.0

19 ulasan:

m-i-o berkata...

apa2 je lah. janji mak dapat access.

errr. mak dikira dlm kuota 'family', kan? see, bukankah tali pusat kita sama berpusing satu ketika dulu? :P

*ini namanya ayat melobi :P

Sayang.Ibu berkata...

huhuuuu...harap2 kunci duplicate dpt kt mak satu...:)

jua berkata...

CY, aku akur keputusan ko. Utamakan dulu famiy dan kawan2. kalo aku takde access pun takpe. aku REDHA. nanti2, aku deting dgn MN ke, Lola ke atau paling koman Kak Ana Vadevas, aku mintalah pinjam kunci dorang, khatam blog kau.

aku redha cy...aku redha.

pesal aku dah nampak ura-ura si iszan pun nak ikut totop blog skali. haih

aidie berkata...

why why? but whatever it is, its your right to do so..sob sob..cannot read your ramblings lagi

honeylanz berkata...

y?? trs has rs insecure jugak...isk²..

Mama Adib berkata...

aku pun nak minta duplicate ngan sape2 laa kalau tak d invite

sob sob sob

CY4.0 berkata...

ladies,
kuota banyak lagi tu. Blum sampai 60 pun. Silap2 banyak balance. Plus, some of you memang dah ada dalam list time blog ni pernah tutup time posting sekian2 dulu. Mak tak buang nok.

m@y berkata...

cy,
invite sy skalik tau huhuhu..

Nanak berkata...

invite me juga..

mommysarah berkata...

aku pun beb...nak jugekkkk

uminuha berkata...

cy, kalau sudi invite me

aaemhas@yahoo.com

fizamior berkata...

cik yan, nak private ke? alaaaa..... tak dpt la nk dengar celoteh cy lagik.... erm, kalo sudi invite la i but if dah penuh kuota, bak kata jua: redha jekkkk....

my email (in case u wanna add me, hahahaha... sempat lagi tuh)
fizamior@yahoo.com

Zuhaini berkata...

erm.. ok, tak apa.. kalau tak terpilih, saya redha.. huhu :(

**kirim salam pada arissa yang cute itu! :D

Syareena berkata...

Aku lah antara silent reader kau cik yan ooii.. Meh lah add aku sebelum aku meroyan tak bleh baca glog kau..hahahahaha
syareena@pos.com.my

Nozie Yusof berkata...

alamak!! ade kuota..sy pasrah je lah. tatau selected ke tak..

huhee

Zety Zin berkata...

jangan lupa jemput mak sekali.

zetyzin at gmail dot com

Nur berkata...

cik yan...
x invite kalu, sedeylaaa mak..
x dapek nk ikuti development arissa yg sebaya anak i..huhuhu..

x leh buat password by group ke..hehehehe

sWeEtdArLinG berkata...

dah private nanti, takde orang nak klik2 nuffnang... tak sayang ke? hehehehe

anyaway, jangan lupakan saya

precious innocent berkata...

nasib baik mak tmasuk dlm golongan 100 tu...

-mama emma®-