Cari Something?

Sabtu, Mac 13, 2010

Officially Closed To Public


Hola my invited readers :)

ApaApaJe is officially closed to public as at 2310hrs on March 12th.


Why I privatised (privatized?) the blog?





Well, tak tau la nak cerita macam mana.. Somehow ada posting kat dalam ni yang mengganggu gugat idup si dia.. orang tu tak tembak aku, tapi dia pi tembak orang lain :P mungkin daulat mak kuat kot.. ahAHHahAHahha..



Apapun, I bet anyone will do the same kalau dah sampai tahap menghilangkan ketenteraman orang yang kita sayang, no?




Hopefully lepas ni, aku dapat blog dengan aman dan mungkin lebih terbuka (?) :P



27 ulasan:

Masayu Ahmad berkata...

nampaknya cy sudah taraf selebriti ;D

aizuraawang berkata...

woohooo... thanks for letting me keep on reading ;-)

eZa berkata...

thanx for inviting CY!

saye tetap sapot apa-apa aje CY4.0! ;)

Ms Lola berkata...

apapaje... (aku tak paham sbnrnya - nanti nak baca balik) :P

Mama Adib berkata...

aku pung tak brapa faham (dah 2 x baca)

Nur berkata...

sapa yg tembak sape ni?meh aku g tembak dia lak!

mast@work berkata...

tembak menembak yang saya tak faham ni.. ohoho

maya amir berkata...

sape tembak sape yan? erkk..tetibe rase mcm nak main paint ball..ekekke... jom gi main kat danga city mall bebile ko blk..hahahah..main ngan the boys:) btw, thanks sbb still ingat kat aku & jemput aku baca blog ko masih:) heheh..

Sayang.Ibu berkata...

eh kalo main tembak2 kat danga ct mall jgn lupa ajak mak gak ek...hahahhaaa... w'pun ku pun mcm x bp nak paham.. takpe laa CY, yg penting gracias me amore sbb approved mak baca blog hang nih... :D i heart u lah CY..

CY4.0 berkata...

ladies,
somehow, orang2 yg kenal si dia, ada baca blog ni.. tak tau apa kes, pi tembak my other half.. kot mak ada terlepas cakap ke apa ke, say it to me la kan? kan? tak pasal2 je my other half yang kena..

makanya, demi kemaslahatan sejagat, aku tutup blog ni.. pasal, nak bersara dari memblog, belum sampai seru.. ngeee..

isz_3707 berkata...

err penah ke ko published post yg panas2? aku rasa cam xde. ala org klau nak cr pasal tu ada je lah caranya kan?

/klau btol la apa yg aku paham ngaaaaaaahahahah

Mummy Harith Hannah berkata...

okey kak yan,
silalah "buka" apa yg patut. Hihihi.

p/s : Thank you bebeh kerana masih sudi 'melanjutkan' akses saya ke apapaje ini. ;)

Ms Lola berkata...

ooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

Sayang.Ibu berkata...

haihhh mcm2 perangai org nih. tu laa akupun sama mcm iszan, rs mcm post ko semuanya cool.. xde yg hot2 punnnn... apapun, mmg kalo da gitu patut laa ko kunci saja lirik ini... *tiba-tiba*.. :P

Fid berkata...

tang daulat tu aku nak gelak kahkahkah

hahhahaa

CY4.0

macam macam kan manusia nih

NabilaHouse berkata...

fuh.. Dasat.. Ada gak yg jeles ek.. Main tembak-tembak pulak.. Slamat berprivasi ye..

Akak Ratu berkata...

tq CY for inviting akak... frankly akak x penah baca yg panas2 pn kat blog CY ni... ok jer suma... tp mgkn akak x paham... hhe he... nway thx again ;-)

noorul berkata...

cy,tq for inviting me.Dasat yer..kalau saya pun akan privatised gak.Apa2 pun saya tetap support CY walaupun jauh di mata.Insyaallah...

lailasani berkata...

aih... ade jugak org cenggitu kat donia nih.
ape2pun teruskan lah menulis ye CY.

KS berkata...

i tot blog u kategori umum.

ada jugak orang yg nak menembak2?

apa2 pon, thank for inviting me ya! slamat membelog dengan aman dan terbuka hehehe ;)

Zety Zin berkata...

terima kasih atas jemputannya CY :)

~: UmmiNor:~ berkata...

orang dah berbaris2 bg komen, mak br bukak jemputan mu itu ahaks...syahdu sat : kesat peluh:

~Umi.Sufira~ berkata...

Cik Yan, mak lambat baca....trima kasih invite me yer..:)

fiza berkata...

CY, thanks for inviting. Ish...ada gak org mcm tu erk.

honeylanz berkata...

tu yg x seronok tu... nak2 melibat org yg kita syg!!... thanks invite me ;)

m-i-o berkata...

hah? blog CY4 yg penuh kesopanan dan kesusilaan ni pun ada orang tembak?

sgt kompius la :(

kot la ada tulis pasal politik, perkauman, keagamaan dan isu2 sensitif. haihh....

anyway, mak tak kesah - janji mak dapat kunci - weeehoooo! :P

DNNA berkata...

CY, makasih bagi membership card kat mak ... akan mak pakai sehabis baek ... errr, bole collect points kah??? kah kah kah kah ...

;P

Teruskan perjuanganmu !!!