Cari Something?

Selasa, Mac 09, 2010

Kepada Pengkomen Posting Sepanjang Bulan Mac


-- sehingga posting Demam Campak Berjangkit..


Lepas aku publish post "Would You Like to Participate?" ni, bajet nak buat satu posting khas, TAPI, aku kensel.. Instead, aku merajinkan diri untuk mengira komen2 yg ada bermula dari posting itu sampai la ke beberapa komen dalam posting "Demam Campak Berjangkit?"


To those yang mengomen dalam posting "Would You Like to Participate" sampai la ke "Demam Campak Berjangkit?", each comment posted by you bernilai RM1. Special untuk pengomen bagi posting "Would You Like to Participate", ia bernilai RM2.. dan sebagai penghargaan kepada 10 Top Commenters di ApaApaJe, each one of you menyumbang RM1..


The RM already went to Laman Asnaf Permata Hatiku (LIMPAH).



Once again, thanks to you commenters, kerana menceriakan posting2 aku di ApaApaJe..


Sayang korang,

9 ulasan:

DNNA berkata...

:)

Alhamdulillah ...

CY4.0 berkata...

DNNA,
mak pun senyum saja la kaedahnya :D

Tanpa Nama berkata...

I read this forum since 2 weeks and now i have decided to register to share with you my ideas. [url=http://inglourious-seo.com]:)[/url]

KS berkata...

cy, berapakah rm yg disumbang atas nama i yer??

sebab i nak sumbang juga amount yg sama. let me know nanti i transfer duit kat you. tq!

CY4.0 berkata...

KS,
i tak keep track on nama sapa2 sebenarnya.. merely based on jumlah komen saja (not including mine)..

Anyway, you masuk dalam sume kategori :D

Post WYLTP - 1 (RM2)

Postings in between - 1 (RM1)

Top Commenters - 1 (RM1)

There you go.

Sayang.Ibu berkata...

alhamdulillah, ada gak terselit mak dalam kategori2 tu

KS berkata...

Rm4 sajakah? Malu plak i nak transfer kekeke... Tgk nanti i buat formula lain keee hehhee

KS berkata...

Eh kejap, sepanjang mac kan? So belum habis lagikan?

CY4.0 berkata...

cik Intan, ini je yg terdaya.

KS, alamak. I kena rephrase. Target dah sampai dalam posting demam campak tu.