Cari Something?

Isnin, Mac 08, 2010

I Lost It


I just lost it.




The patience.




Sorry banyak2 pada semua anak2 ibu. I dont know why. I seriously dont know why.









I'm gonna hug them all. Now.

10 ulasan:

Masayu Ahmad berkata...

sabar cy

normalah tu

kadang2 saya pun berkeadaan begitu

biasanya saya lari sekejap, dan bila sudah teduh

kembali peluk erat2

DNNA berkata...

I know what u mean ... Totally understand your situation...

U are not alone babe :)

Senyum :)

fizamior berkata...

cy... samalah kita...kdg2 begitu jugek...uhuhuhuhu....

isz_3707 berkata...

Aku SELALU begitu. Ko lg berhak begitu sebab ko 4, aku 1 je. Sabar nyah yer, bukan mudah jd SAHM ni.

cW berkata...

saya hari2 camtu sis
tapi ia adalah sgt tak best
perasaan guilty lepas tu adalah sgt horrible

anyway kita hanya manusia biasa

cepat2 hug diorg, bagitau banyak2 kali yg kita sangat syg pada diorg
insyaALLAH diorg paham dan boleh let go

Sayang.Ibu berkata...

huhuhuuuu CY... sangat2 faham, itulah yg berlaku kat ai jugak... sgt menyesal at the end kann.. :(

sWeEtDaRLinG berkata...

biasalah kadang2 hormon tak center... hehehehe, lepas marah mesti rasa bersalah kan..? semua ni normal bagi semua ibu, kalau tak lepas kat anak, nak lepas kat sapa lagi kaaan? hek
sweetdarling79.com

JuE berkata...

apa ko buat yan.. hehe...sabaq byk2.. hehehe

CY4.0 berkata...

ladies,
thanks 4 yr kind words. Rasa mcm kecikkkk je bila budak2 ni begitu mudah memaafkan. Tsk.

knv berkata...

hopefully not as bad as mine though :D