Cari Something?

Isnin, Mac 08, 2010

Kudos Maybank2U


Seems like transaction untuk Open 3rd Party Transfer telah ditambahbaik dari aspek SMS yang diterima.

Untuk Open 3rd Party, kan kena request TAC.. So, untuk SMS yang diterima yang ada TAC tu, depa ada tulis jenis transaksi.. Kalau rasa2 takde mintak TAC, sila call nombor yang diberikan..

Lepas dah selamat transfer pun, siap ada tambah "Kalau tak buat benda alah ni, sila call 03-XXXXXXXX"


CIMBClicks mmg dah lama ada.. now M2U dah follow suit.. I like :D cuma tak pasti sejak bila implement.. as in masa aku bikin transaction ke MPHOnline hari tu, belum la ada lagi..


Tiada ulasan: