Cari Something?

Sabtu, Mac 06, 2010

Labuan - Pearl of Borneo

Post ini ditaip dari dalam bilik 111X kat Waterfront Labuan Financial Hotel. Anak dara & Zeri sedang tido dlm bilik yang sejuk ini. Tak tau la mana lagi setting yang aku nak kena godek bagi kurang sejuk. Hee. Belum tahap cecah 8deg dah tak tahan. Camne bley berangan nak dok UK?

Journey hampir 2.5jam agak berjaya. Arissa asik nak nyusu. Aku takde hal, cuma risau dia muntah je. Alhamdulillah, all went well. Nasi goreng dalam flight pun sodap. Nasi lemak kureng sket. Nasib ayam OK.


Labuan, takat yang aku tengok, adalah TIDAK jam. Bajet macam Kerteh. Masa nak touch down, nampak 2-3 keta je kat atas satu2 jalan. Heaven ke tak tu?


Aih. Tak tau lagi pukul bpa si dia abis keje. Meantime, layan TV dan makan nasi hasil calling2 room service saja la kaedahnya.

Penulis & rombongan dah ada kat PD masa posting ini dipublish.

4 ulasan:

ABH berkata...

saya jgn kata ke labuan, ke KK pun tak sampai lagi....

isz_3707 berkata...

brapa byk ko makan? nasi goreng, nasi lemak, nasi ayam,..in those 150 minutes? ngeeeeeeee

CY4.0 berkata...

ABH,
ala.. yg ni pun byk abis dalam bilik je.. ngaaa..

cik isz,
nasik goreng si dia punya.. nasik lemak aku punya.. ayam yg dimaksudkan adalah ayam rendang dalam nasik lemak.. heee..

myfuzzyworld berkata...

Salam Sis Yan & semua pembaca blog ni,

Saya sangat memerlukan jasa baik anda semua utk participate dlm survey saya.

Disamping itu, anda juga berpeluang memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-