Cari Something?

Rabu, Mac 10, 2010

Live Chat With CLANSI


Macam lah aku participate.. mampu jadi tukang tengok je.. window chatting laju banget.. tapi yang paling tak bleh blah, banyak sangat orang kata "if you are live, say my name"..

To be frank, aku pun asal2 bajet betul ke minah ni.. hee.. sbb ada video streaming.. kot le sebab nak bagi page tu nampak cantik kan.. apapun, this woman called CLANSI ni memang cantek korang.. dalam ads tu nampak macam kejung2 sket.. haha..

Its live after all.. quite a few times dia dok la sebut nick orang2 yg minta disebut namanya untuk dijadikan bukti.. haih..

Chatting setengah jam saja.. konon2 CLANSI ni berjaya lepaskan diri kejap untuk chatting.. kejap2 perati sana.. kejap2 perati sini.. apapun, aku budget 3 daripada 4 soalan aku boleh jawab.. yg satu lagi tu, jenuh makkkk.. koser..


Tunggu je la apa yang kuar kat AXN 6 April 2010 nanti :P

6 ulasan:

Zuhaini berkata...

citer apa ni...? ahaha..

CY4.0 berkata...

zu,
interrogation kat AXN tu.. dah abis dah pun contestnya..

Ms Lola berkata...

Apokobondo clansi ni?

CY4.0 berkata...

Ms L,
mak bajet NCIS LA.

Ms Lola berkata...

ko jgn bajet2 nyah... itu pun aku tak dpt tangkap

CY4.0 berkata...

pasal ppuan tu kata, nama dia bukan CLANSI. Its an anagram. Anagram tu apa? Ngaa..