Cari Something?

Isnin, Mac 01, 2010

Transisi Seorang Arif

Nampaknya anak bujang kedua yang bakal mencecah usia 4 tahun 4 bulan sedikit masa lagi telah mengambil keputusan untuk minum susu dari mug / cawan.



"Ibu, nak susu milo.. Nak dalam cawan. Alis dah besar."



Tetapppp Alis.. sepanjang hari Ahad memang tak sentuh botol.. we'll see how it goes :)



Wonder when Azri nak diaperless pulak.. ngaaa..

3 ulasan:

Masayu Ahmad berkata...

Bagus Alis

Alim saya masih mahu botol lagi,

kadang-kadang aje guna pakai ayat macam alis tu ;D

Alim(arif)

Akak Ratu berkata...

akak pun dok tunggu bila la my adam nak diaperless... byk jimatnya klu dorang tak pakai diapers lg... hehehe

CY4.0 berkata...

masayu, so far, the whole monday ni pun dia guna mug.. heee..

akakratu, mmg jimat.. si arif ni 3+ baru benti.. amir lagi la.. 4+ kot!