Cari Something?

Selasa, April 13, 2010

How Do You Feel?

How do you feel when someone used you as an alibi?

Wah, macam cite homisid plak.. Hahaha..

No, I'm being serious. How do you feel about it?


A said "I ada meeting dengan CY ni.." to her partner/other half when actually she IS NOT!



9 ulasan:

eZa berkata...

pentipu!
tp knape nk babitkan org lain?? isk!
pathetic sungguh!

kalau saye tuh rs mcm dipergunakan. kene bagi sedas tuh. kalau tak naik lemak... mmpphhh...

Ms Lola berkata...

subahat... i tak nak masuk campur :P

mast@work berkata...

ade jugak camtu.. huhuhu

nooradnizawati berkata...

dh terjadi pd aku hingga membawa kepada natijahnya sekarang..

sangat sucks! very hate people like that

lailasani berkata...

tak suke....
pepandaiii je eh nk libatkan kite...

Jua Zulkef berkata...

aduh! kena batang hidung aku. aku cakap nak jumpa MN sebab nak bagi sambal belacan kat satu tempat..so suami aku boleh ikut n bawa kereta. tapi sebenarnya aku ada buat suprise party kat dia. kalau tidak dia takmau ikut. sebab kalau aku cakap nak jumpa kawan-kawan aku, semua kawan-kawan aku suami mereka adalah gang suami aku...sah2 suami aku boleh call atau sms ke apa kan. so aku guna nama MN, sebab dia xde comntact number MN.

dimaafkan tak macam tu? but aku ada buat entry pasal birthday tu & mentioned guna nama MN dalam planning aku.

ngeee~

KS berkata...

Kalau untuk kes jua ( buat birthday suprise adalah dimaafkan). Tapi kalau digunakan sebagai alibi bagi mengkaver kesalahan yg tidak sepatutnya.... hhmmm tak seswaiii okehhhhh

So dia gi mana kalau bukan meeting ngan u? Mating? Haha :p

fizamior berkata...

huh.... no komen..... ermmm tp kes jua tuh dimaafknlah kot... :D

CY4.0 berkata...

dalam kes ni, apa yg A buat sebenarnya, tak tau la. Yg pasti, BUKAN meeting dgn org yg diguna sebagai alibi. *shrug*

btw, CPJ, kes mu itu gua bajet takde hal punya.