Cari Something?

Selasa, April 06, 2010

Lemau


Terasa lemau nak update blog sendiri.

Korang, apakata korang lepak kat Twitter? then followlah mak nan sorang ni.. takat ni dok borak balik2 dengan Ms L, dengan Jua.. dengan Ms L, dengan Jua :P MamaEmma pun ada jugak..

MS pun ada.. tapi tak berapa aktif.. eZa plak, mak malu2 kucing :P Nong pun baru say Hi :D

So far yang ada adalah Fid, Has, ZZ, Arnie & Zu..



Eh, ramai plak kaedahnya? Haha..


14 ulasan:

Marisa berkata...

tak register pun twitter... apa yg best twitter ha? ada ala2 FB ke? sbnnya malas nak register

Jua Zulkef berkata...

aku dah kureng dgn FB, dah kureng dgn blog. twitter rockxx

Ms Lola berkata...

ko dah boring ngan aku ye nyah... hahahaha..

CY4.0 berkata...

marisa, meh la join. Unlike FB, its much lighter.

CPJ, calit!

Ms L, ke situ plak :P time kau bz, aku terkapai2 je tgk skrin tak bergerak.

eZa berkata...

CY, saye pun rase mcm dah lemau nk apdet blog... cite merapu je banyak. hehehe.

saye pun malu2 kucing gak nk borak kt twitter tuh. dah 2 2 malu, mmg x jd pe lah kan. hehehe.. jom jom borak! ;)

KS berkata...

alamak.. i jugak yg tadakkk...

Mummy Harith Hannah berkata...

Kak yan,

Pengakuan ikhlas. Saya tak tahu cara nak mengaplikasi kan (guna pakai?) twitter tue. Hahaha. Register jerr pandai... :P

CY4.0 berkata...

eZa, marilah. Haha

KS, jomlah.

Arnie, adakah perlu tutorial di situ?

Ms Lola berkata...

KS,
ada iphone, lg senang....

Zety Zin berkata...

seperti arnie, saya pun ala-ala tak reti nak guna twitter. hehehe.

Sayang.Ibu berkata...

sama laa CY, mak pun x bp reti ngan twitter dan blom sampai seru lagik ni

precious innocent berkata...

kalau leh rasa cam nak meroyan je kat twitter.. tp ada org kutuk wooo mereka2 yg every 2min update status kat twitter.. lalala

-mama emma®-

CY4.0 berkata...

ZZ, update status je nok..

cik Intan, mak pun lambat sampai seru.. tau2 dah terjebak je ;P

ME, kalau dah kutuk, maknanya nyampah.. maknanya? unfollow je la kan..

mommysarah berkata...

aku masih blom dapat conquer hp laki aku arr...ko tunggu nyah...aku tengah kenen baekkkk punyerrr!!!