Cari Something?

Ahad, April 18, 2010

Sudah 5 Bulan


Lilypie First Birthday tickers

Alhamdulillah. Syukur alhamdulillah. Anak dara nan sorang sudah 5 bulan hari ni.. Nyaris lupa boleh? Dah memalam ni ha baru teringat nak memblog..

Arissa atau nama manjanya NaniNani so far masih mengekalkan momentum exclusive breastfeeding bersama yours truly :D


Setakat ni, sudah pandai meniarap.. pandai terlentang balik (tapi tak selalu) dan sudah pandai me'reverse'.. tak tau la.. anak2 mak sume pandai reverse before menyulur ke depan.. heee.. adakah ini normal atau sebaliknya? Seriously, mak malas nak gugel.


Suaranya kuat.. ya ampun.. kuat ya puan-puan.. time dia buat sesi karaoke, seolah-olah seantero rumah ini bisa mendengarnya.. dah reti gelak2... most of the time Amir je yang dapat buat dia gelak.. tapi gelak dia style Arif.. tersangkut-sangkut :P Ada aku amik video tempoh hari.. tapi klip tak sampai seminit pun dah belas2 MB.. koser nak upload..







Gambar ini satu batch dengan apa yang ada kat FB & Twitter :P
Extra seksi sket yang ni pasal utk private viewing..

Motif amik gambar lelap2 mata? Aku rasa dia ni spesis Zeri.. alergik kat flash.








Tak caya tengok sendiri

19 ulasan:

Zety Zin berkata...

pipi apam gebu ni memang sungguh menggeramkan (?). nak cium cium je rasa.

Mama Adib berkata...

gebus giler

fatin airinee berkata...

naninani2 cute, zeri pun cute! geramm! oh..bln dpn naninani dh blh mkn bubur..lg bambam la. hehehe

CY4.0 berkata...

ZZ,
silalah cium.. tp masyem ok..

MAA,
sampai takbley nak cubit.. pejal :P

MDN,
dia nampak macam dah nak makan.. tapi mak hold dulu.. boleh?

AizulFatma berkata...

pipi arissa ni kan, gerrammmmm tengok...nama manjanye pun best,NaniNani..

~: UmmiNor:~ berkata...

chop! nak buat menantu :P

:: vErde+hAzizi :: berkata...

ala comel nyeeee...meh sinie untie verde geget nakkkkk!

Sayang.Ibu berkata...

mak nak gomol leh... gerammmm btol laaa tengok baby2 nih..hahahaa

Marisa berkata...

gebusnya... kite sama la.... ambik gambar suka tido... mata tak tahan flash n tak leh nak tahan lama.... mesti nak berkelip je

m@y berkata...

labuhnya pipi naninani nih..meh nak geget!

Queenin Murni berkata...

wahh.. cepatnya 5bulann..

sungguh tak ku sangka... :P

lailasani berkata...

putih gebu sungguh diorg nih...
gerammmm!!!

Masayu Ahmad berkata...

tak kisahlah mata lelap-lelap

tapi naninani tetap mantain comel gebu

my berkata...

auwwww. sgt ramai yg berkenan dgn bakal menantu mak ni. persaingan semakin sengit. adakah anak mak patut beratur utk interview? kahkahkah!

ok, satu soalan yg tak berkaitan -

cikyan, mak rasa mak nk kena bukak fesbuk la sebab kejiranan mak ada fesbuk. kahkahkah! takmo la ketinggalan isu2 penting di taman perumahan, kan?

so, macam mana mak nk jadi anonymous dlm febuk? bolehkah?

m-i-o

MN berkata...

hoishhh pipi!!!
meh sini aku nak geget!

CY4.0 berkata...

AF,
sila bagi kredit pada abang Amir :D

UN,
nanti mak bukak buku 555.. letak cop mohor memasing.. ngaaaa.. over OK..

LV,
auntie LV jauh.. takpe, ibu saya boleh tolong gigitkan :P

cik Intan,
sket lagi kau cukup haul la nak produce lagi sorang.. weeee

Marisa,
tu yg kadang amik gamba terjegil.. kah kah kah.. tahan takmo kelip punya pasal..

m@y,
silalah geget pipi saya niii..

QM,
memang pantas kann.. tau2 je dah jalan.. tau2 je dah nak kawen..

fizamior berkata...

epy 5 months naninani!!!!!!
sungguh cute lah... comel jek tutup mata tuh...ahahahaha....

CY4.0 berkata...

LS,
kalau perasan, muka je.. lain2 gelap macam mak diorang :P

Masayu,
kalau nak tengok mata dia bukak, harus kena pandang tempat lain.. haih..

M-I-O,
ngeee.. sampai tahap interview.. anak sultan Brunei pun tak gitu kaedahnya.. ahHAahAHah.. and you asked me how to be anonymous? jangan letak gambar la.. sume info ala2 pelsu gitu..

MN,
agak tidak boleh di situ.. pejal sangat.. haha..

FM,
tapi ibu dia yang geram.. heee..

Umi Nuha berkata...

putih gebu lazat berkrim...gebusnyaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!