Cari Something?

Rabu, April 21, 2010

Looking For an Update?


I'm sorry.. Memang aku takde benda yang nak dituliskan.. nak cite pasal masak-masak macam KNV, aku adalah masih di bawah par untuk menjadi Domestic Goddess.. asal masak mesti ada rasa yang tak cukup.. hmmmphh.. alangkan buat roti kaya untuk Amir + Arif untuk breakfast pagi2 pun ada je komplen.. "Marjerin tak cukup.." "Kaya banyak sangat" bla bla bla.. sabar je la kan.. haha..


Anyway, last Monday bawak NaniNani pi klinik.. she's a one healthy 6.1kg girl.. doc kata lepas 3rd dose of Hexa-apa-kebenda-ntah-namanya, baby biasanya demam.. alhamdulillah.. it've been 3 days now.. so far she seems OK..


On the other note, NaniNani juga adalah seorang reverse cycling (sp?) baby.. sama macam Zeri.. so mostly siang dia banyak tido.. which means, a good news for a WAHM.. but I am NOT.. haha.. makanya? aku pun sama la tido.. aci? Mungkin aku boleh start balik hobi aku masa zaman2 anak dara sunti (weee..) i.e. bikin cross stitch.. mungkin.. yeah, speaking of mungkin :D



Oh ya, in case korang takmo buang masa datang sini, tapi takde update, silalah bukak akaun twitter.. sebabnya aku akan announce kat situ whenever there's any update in here..


Till then gorgeous, have fun @ work :)

2 ulasan:

knv berkata...

hihihihi... segan ai tawww! btw situasi kita tak sama la yan. hang duduk ngan inlaws. takkan nak masak2 suka2 hati je kan? kang lawan tokey lak hahahha!

:D

MN berkata...

wah, cross stitch???chaiyok CY!!!