Cari Something?

Jumaat, Jun 11, 2010

1.09 AM


Rasa macam dah lama tak jenguk blog ni.. padahal baru 3 hari :P Makanya kejap tadi aku dok reply komen-komen yang telah dilontarkan.. Maaf ye kawan-kawan.. bukan tak sudi nak reply (cepat).. tapi pasal most of the time aku guna screen kecik cenonet.. taip2, nak tekan submit, ilang screen tu.. tak hangin kau?


Only today, I realised, although dah log in Gmail, dia tak auto jump ke blog-blog berkunci macam biasa.. mak kecewa! kecewa! Apa kes? nak suh letak penuh-penuh as in azelina@gmail.com kah? dah buat pun tak jalan.. hmmmmph..



OK lah.. mak dah ngantuk :P

Tiada ulasan: