Cari Something?

Rabu, Jun 16, 2010

Semalam di A Famosa


Mata adalah pedih saat post ini ditulis.. bajet nak stay up sampai 12 tengah malam untuk wish si dia, akan tetapi.. 2.17pagi jugak mak terbangun.. yeah, he's 33 today. Sudah tidak sebaya lagi.. Tak pasal2 lepas tu tak bley tido sampai 4.30 pagi.. ni yang macam panda ni..



Hadiah? Sendiri kasik kat diri sendiri.. nasib la ye yang.. sayang you dah tak keje.. heeee.. plan asalnya nak bawak anak2 tengok wayang (untuk pertama kali).. bajet nak tengok cerita Shrek yang dah suam2 kuku tu.. agree la memula nak layan show 12.30pm.. sekali dah11am+ pun takde bayang nak gerak2..


Tak jadi ke yang?

Jap.. jap.. I buat call..


*ntah berapa minit kemudian*

Yang, packlah.. kita pergi A famosa.. sebagai ganti..



Iyolah.. nasib baik den ni seorang yang mahir packing dalam notis yang amat singkat :P


Kami stay kat villa yang ada private pool.. tapi stay saja2.. tak amik package tengok Safari ka, tengok binatang ka apa ka.. semedang sorang pun anak2 mak tak reti berenang (termasuk yours truly) maka, tengok bapak diorang sajalah yang berenang.. ada pelampung pun sume tak berani nak guna.. apakah? Zeri je yang ala2 cool tak tentu pasal floating ke sana ke mari.. Amir boleh la berdiri2 kat tempat yang paling cetek.. takat bahu je yang timbul.. Arif? semedang budak ni, kepala pun paras bahu Amir, maka, celup2 kaki je la di tepian.. sekali sekala abahnya bawak la ala2 berenang :P





Gambar?


Jangan harap.. dah lepas pintu gerbang baru nak cakap,


"Eh, kita takde amik gambar langsung ek?"


Nota kaki: Musim durian oooi.. musim durian!

10 ulasan:

Ms Lola berkata...

ko plagiat sape nyah? aku mcm tak pernah nmpk kat mana2 pun tajuk ni.

CY4.0 berkata...

Ms L,
KS. Smalam di KL. Hee..

KS berkata...

Kakakaka.... Takpe. Tajuk hampir sama tapi tak serupa. Ini namanya great mind thinks alike haha ;-)

u tak celupkan nani2 ke?

fatin airinee berkata...

sayangnya dpt pool tapi tak berendam. hehehe

CY4.0 berkata...

KS,
celuppp... sekali la berendam dengan ibu dia..

MDN,
apo nak buek :P

mommysarah berkata...

CY, sana ada villa yg private pool kah? mahal tak charge villa tu?

JuE berkata...

oit... lupa le aku besday hafiz.. hehehe...wehh mintak contact num villa apa ke mende tuu.. hehehhe.. aku tingin nk jln2.. tp bukan time cuti sekolah nihhhh

CY4.0 berkata...

MS,
ada.. kat hujung dunia a famosa.. ada 3 bilik, 4 bilik & 5... 3 bilik dalam 600+

J,
pi surf web diorang la.. segala mak nenek contact number ada..

maya amir berkata...

lerr aku baru nak layan gambar..korang ni mmg low profile laa..hehhhee

MN berkata...

takde gambar???part tu aku tak tahan...
kalau aku sefamily, kamera sangkut kat leher! mcm tourist! :P