Cari Something?

Isnin, Jun 21, 2010

Kenapa Saya Baca Casa Arina

kerana.. (tetiba flashback kat iklan petronas - kenapa saya suka rumah saya).. ok, back to NOW. Kenapa saya baca Casa Arina? Sebab penulisnya. Walaupun dah kenal sejak 2005/2006 (tak sure part ni), tapi 1st time bertentang mata adalah sebelum keberangkatan beliau ke tanah Birm. Saya anggap dia macam kakak saya (regardless of apa yang dia anggap pada saya). She knows how to touch ppls lives. Mungkin atas dasar itulah kami (you know who you are) sama-sama membuat surprise ketika besdaynya yang ke dot dot dot.. Tapi antara benda yang buat saya terharu bila saya dapat SMS dari beliau yang jauh di sana ketika saya melahirkan NaniNani.. sayang sebab tak dapat angkat phone call pasal tengah sibuk(?) menyusu time tu.. banyak jugak la kesah saya dengan penulis Casa Arina ni.. tak dapat nak tulis satu2.. heeee.. apapun, memang bertuah sapa2 yang kenal si penulis.

(gile sangap aku taip benda ni nak bagi muat 1 perenggan.. nasib baik takde limit characters :P)

6 ulasan:

Fid berkata...

2006 nyah hang kenai dia

CY4.0 berkata...

Fid,
kau mmg hebat!

Fid berkata...

hebat apa nyah???
mak ingat mak join si 27 dec 2005

CY4.0 berkata...

ye lah :P aku join SI pun bulan 2/2006.. k Ana pun lebih kurang.. weeee..

knv berkata...

susuibu lah introducer kita kan? i'm so glad.

ok, i'm touched deeply by this.

tak sangka banyak cerita yang keluar dari 'kenapa saya baca Casa Arina'.

thanks sis!

appreciate the friendship.

:D

Ms Lola berkata...

aku pun dok teringat iklan petronas tu dowh bila baca tajuk quiz tu.