Cari Something?

Selasa, Julai 27, 2010

Update

On Amir
# Dah botak. Potong rambut baru ni, dia request begitu. Suka hati kau lah, nak.

On Arif
# Dah reti lawan bila kena buli dengan Amir. Dulu-dulu pasrah je. Most of the time, vocally. So, get ready w those hi pitching notes.
# Recently, after trying very hard to wear his pants, he gave up and said, "Ibu, Arif dah gemuk."

On Azri
# Minat tak terperi dengan Tom & Jerry. Kalau nak pujuk pi mandi, sila tunjuk dulu baju itu. Maka, kena ada stok seminggu gamaknya.

On NaniNani
# Masih on/off on solids. Most of the time, nyusu saja. 95% on breast milk, I can say.
# Mulutttt! (sila buat intonasi Abang 92)
# Baru reti duduk dengan stabil.
# Gigi? Masih belum nampak bayang :P Demam hari tu aku pun dah confuse apa kes.
# Kalau hologram murah, aku ingat nak tempah & beli satu.
# Suka iklan Astro PVR. Terpaku gitu.

On me.
# Will be staying in KL, again. Ada chance la mengenyam dengan WP cik puan KS gamaknya.
# Internetless. Yeah, I'm getting use to the fact that I am no longer an internet junkie regardless of how bad I want to be.
# Blog will be updated via email. Mak guna la kejap 3G celcom yang mahal nak dot dot dot ni. Therefore, I may not be able to read & reply to your comment(s). Kalau ada lah.
# Sebarang kejadian, sila SMS. Kalau nak call, tolong SMS dulu. Haha. Busy le katakan. Mak ada baaaaanyak bos skarang.
Akhir sekali,
# Twitter? Apa tu? :P :P :P

5 ulasan:

fatin airinee berkata...

ish...makin kurang story CY. winduuuu laa sy

MN berkata...

beb...aku nk sms pun aku dok pikir byk kali. takut ko bz...

KS berkata...

alalala.. kalo balik kl pon internetles jugak ke??

dok sampai raya ke?

maya amir berkata...

yan..kekekeke.. ko dah betul2 housewife dah nih..hehehe..

synn berkata...

lama tk masuk sini..selamat berpuasa cy