Cari Something?

Ahad, Ogos 29, 2010

Kisah Spek

Baru2 ni, dalam pada Zeri excited sangat nak main dengan NaniNani, dia terpijak spek aku. Haha. Nangis OK. Bengkok kat bahagian tengah, melengkung ke dalam. Camne nak letak kat hidung? (keadaan adalah teruk sampai aku tak koser nak taip deskripsi).

Aku pun cuba2 betulkan balik. Mujur besi2nya jenis mudah lentur, aku dapat pakai semula. Tapi terasa la senget. Dalam hati dah syukur sangat spek aku tak patah atau lens terbongkang.

Makanya tadi pi jusco. Tuju focus point, mintak orang sana betulkan.

"Saya boleh betulkan, tapi kalau patah macam mana?"

Janganla bagi patah. Haha. Gelak nervous di situ. Orang nak raya ni bang.

"Memang saya akan cuba untuk tidak patahkan ia. Tapi saya perlu beritahu itu"

Haih. Tawakal je la aku. Tapi time dia dok betulkan tu, aku tetap la usha frame yang sama. Ngee.

To cut it short, spek aku dah OK. Tidak senget lagi. And its FOC.

"Sila datang sini kalau mau buat spectacles".

Memang aku pi FP. Tapi kat KL la bang.

Tiada ulasan: