Cari Something?

Khamis, November 11, 2010

Short Notes

+ NaniNani dah tumbuh gigi. Finally! Dekat setahun sudah. Tak sure la bila tapi aku perasan semalam. Masih belum berani nak melangkah though dah banyak kali berdiri unsupported.

+ Arif turned 5 on Nov 6th. Potong2 kek among family kat PD saja. Dia cuma request pizza (lagi) and we had extreme cheese by PH.

+ btw, kalau korang yang baca entry ni memiliki breadmaker, bagaimanakah bil elektrik korang?

7 ulasan:

mamaDhea berkata...

CY,
knape sya tak bley nampak hapdet hang ek?

latest in my list is 8 months ago?

CY4.0 berkata...

Sya, pasal belog ini adalah private :)

KS berkata...

bil letrik tak byk beza pon.. maybe sebab i tak pulun guna hari2.. kalau hari2 3-4 round guna tatau la plak... hehhe

btw, taruk la pic latest nani2

CY4.0 berkata...

KS,
thanks for the input :) nak tempek gamba NaniNani pun recycle yg antar kat tweet sajalah kaedahnya.. haha..

madamoiselleczar berkata...

babe..kenapa hang menyepi tanpa berita?

Mama Adib berkata...

aku tak berbaker pun lagik

knv berkata...

dear, dah pindah keramat?