Cari Something?

Jumaat, November 05, 2010

Sesekali

Petang tadi aku menyempatkan diri online. Tak sangka ada kawan yang dah lama tenggelam, tup2 timbul balik. Lama jugak aku ke sana ke mari dalam blogosphere untuk catch up apa yang patut.

Aku? Macam ni lah. Banyak yang lengai dari tulis update. In fact, dalam twitterville pun aku banyak jadi pemerhati saja. Being SAHM, apa saja lah yang aku bley nak cerita. Haha. I am not bored yet. Maka macam lama lagi kot nak berteleku kat rumah ni.

Insya-ALLAH, NaniNani bakal cecah setahun dalam 2 minggu lagi. Time flies. Tau2 je karang aku dah nak dapat menantu :P

Oh ye. Aku masih di BTS. Harap2 dapat pindah ke Keramat by end of this month.

Sekian dahulu karangan buat masa ini. Assalamualaikum.

2 ulasan:

madamoiselleczar berkata...

beb..aku merindui muuuuu..ting..tong! ngeheheh :p

Queenin Murni berkata...

we... skitnya update.. harini masak apa? nak pi mkn bleh? dah boring lama mc kat rumah ni.. hehehhe