Cari Something?

Khamis, April 28, 2011

Begitu Begini

Adoi la.. ingatkan bila blog ni dah diawamkan, semangat nak update.. tapi masih jugak dok tang tu.. heee.. angin blogging belum kencang kaedahnya..

Its Thursday already.. kira dah tertinggal nak join bikin entry WW for the 1st time.. anyway, lots of things happened. Amir dah darjah 1, Arif tadika, Zeri plak masih begitu.. NaniNani tengah sibuk prektis cakap jerman..

so, its going to be a long weekend this week.. insya-ALLAH kami akan pulang ke JB.

Selamat Hari Pekerja!

yang bekerja di rumah,

12 ulasan:

madamoiselleczar berkata...

Tiap selasa 10.30pm aku musti teringat kat hang beb :p

Masayu Ahmad berkata...

cy update ke tak, sy memang selalu jenguk ke sini, ;D

mast@work berkata...

yeay!

kipidap kak yan.. kipidap!

CY4.0 berkata...

za,
aku dh lama x tgk DH

MA,
alahai.. terharu, OK

Mast,
hahaha.. bunyi mcm siap dgn pom pom gitu

maya amir berkata...

lame ko tak update beb.. carik balik momentum tu;)

Am berkata...

xpa kak yan..pelan2 kayuh :D

m-i-o berkata...

ya Allah, syukurlah CY4 dah kembali. mak rindu banget sama lo! my children are making me insane - please help! kahkahkah :P

bila pening2, memandu kereta boleh menjadikan kita waras. kahkahkah. prektis meks pefek. mula2 memang la kejung - kira terer la setakat kejung - mak dulu, siap jadik mayat hidup, pucat lesi!

and NanaNani, sila temankan ibu yea :P

CY4.0 berkata...

Maya,
malas nak bukak lappy.. taip guna hat lain kurang feel.

Am,
kayuh pakai tangan, makin slow la jadiknya.. haha..

MIO,
kenapa, kenapa kau privatekan blog mu ittttuuuuu

Mynie berkata...

cy,
welcome back! looking fwd to your blog posts :)

knv berkata...

i miss u bebeh! :D

Tanpa Nama berkata...

Selamat Hari Pekerja! ;)


~Sya mD~

CY4.0 berkata...

Mynie,
thank you for welcoming me back ;D

k Ana,
ditto!

Sya,
selamattttt