Cari Something?

Isnin, Mei 09, 2011

Alkisah Mothers Day


Macam2 cerita pasal Mothers Day semalam.. ada yg buat cake berlayer-layer, ada yang buat makan-makan kat rumah, dan tak kurang juga yang makan-makan di luar rumah.

Mothers day kat rumah ni biasa aje.. sama macam the usual Sunday yang dilalui jika berada di AU. Cuma, ye, aku anggap ni hadiah la -- si dia siang & bersihkan haiwan-haiwan yang dibeli di pasar.. weeeeee..

Otak penat dah hari ni.. tapi nak tido tak dapat.. anak dara masih berjaga. Macam orang beranak kecik plak kaedahnya.. Hahaha..

Till then,

3 ulasan:

lia berkata...

Sy masih x ley tdo wpon mata da berat sgt ni...

KS berkata...

kahkahkah.. sapa yg buat kek berlayer2 tu? :P

oklah tu cy, proses siang dan bersih haiwan tu makan masa gak... heheh

happy mom's day cy!!!!

CY4.0 berkata...

lia,
insomnia?

KS,
tanya la pulakkk kan.. haha.. happy mothers day to you too :)