Cari Something?

Rabu, Mei 11, 2011

Kampungku Musnah


Kampung Smurf aku kena reset dengan Zeri.. aku stunned je masa dapat berita dari Arif.. over kan? Rasa macam tak percaya pun ada.. sebab time tu aku tengah tidokan NaniNani.. so, dah macam kebiasaan Arif akan take over menjaga tanaman..

Tetiba je Arif datang.. "Ibu.. Smurf ibu dah tinggal sikit.." Boleh? Terkelip2 mata tengok skrin.. daripada 30 ekar tanah, tinggal 4 je? kah kah kah.. dari riban2 duit emas aku, tinggal ratus aje? Fuh!

I was like, "macam mana boleh jadi macam ni?"

Si Arif kata dia pi charge.. time tu dia tinggalkan lah.. sekaliiii datanglah si bujang trang tang tang no 3 ni mengambil alih tanpa disedari oleh si jaga.. selamatttttt..

La ni, aku gigih main lagi sekali.. baru jejak Level 7.. kengkawan FB aka twitterians mostly @ Level 21.. sayup OK.. sayup!


Kalau rasa-rasa nak menjebakkan diri, silalah :D

10 ulasan:

Masayu Ahmad berkata...

gigih betul anak beranak ;D hihi

mast@work berkata...

kuang3.. silalah berusaha dengan lebih gigih

i.s.z.a.n berkata...

Ketawakan cik yan haaaaaaaahahahhahaha. Semoga bila aku mula terjebak nanti, Fal tak bagi ko alasan utk gelakkan aku pulak :P

Mynie berkata...

kikiki.. luculah. sy tak brp nak faham feeling dia sbb belum pernah terjebak apa2 game yg seangkatan dgn itu..

madamoiselleczar berkata...

Aku mana sempat nak layan game2 ni...nak-nak yg akan menyebabkan ketagihan, haruslah aku hindari...ngeeeee

Fid berkata...

anak2 ko mmg mewarisi genetik ko la CY kakakakakak

CY4.0 berkata...

Fid,
mana tumpahnya kuah kalau tak ke pinggan :P

maya amir berkata...

kekeke... addicted main2 gini..takpe..gigih lagik yan..gigih:)

KS berkata...

haha.. i tumpang simpati.. at least u tak kena macam i.. direset @ level 23. 66 ekar tanah. semua kawasan dah dijajah. :P

CY4.0 berkata...

Maya,
kejap tadi tetiba back to zero.. sekali lepas bukak tutup 2-3 kali, back to normal.. fuh..

KS,
ngeee.. kalau i, seminggu berkabung kot :P