Cari Something?

Wednesday, May 25, 2011

Wordful Wednesday


Semalam adalah hari yang mengujatkan :P kawan-kawan twitter (yang tau dulu), si dia dan seisi rumah aje yang dapat berkongsi info ni.. special kan you all kat hati aii..



Semalam, bawak NaniNani pergi klinik, untuk mendapatkan jab 18months. Meraung tak ingat anak dara ni.. baru kena pegang dengan assistant doc dah menangis.. time kena cucuk, apa lagi.. malam tadi kesian sangat siap macam tak boleh nak berjalan.. peha sakit you..


Alhamdulillah, sampai ke saat ni, dia takde demam bagai.. cuma extra clinging.. as i'm typing this, dia tengah tido atas pangku (dan semestinya kakiku kekebasannn)













Duh, tadi macam banyak sangat nak cerita.. later you all.



3 comments:

i.s.z.a.n said...

Anti-climax OK! mana citer tu? ala cier tuuuuuuuuuuuu?? Citer yg mengujatkan tuuu? Xkan 'itu' je?. Ke nak buat modal WW next week? :P

flowerella said...

hahahhaha maybe nak tunggu bahan sampai :)

maya amir said...

cptlaa up psl cite tu..:)) perghh gilak rejeki tuh..