Cari Something?

Khamis, Jun 02, 2011

Ganti Puasa


In less than 60 days, insya-ALLAH kita akan bertemu bulan Ramadhan sekali lagi.. Aku percaya lah sangat, time2 ni ramai tengah sibuk ganti puasa.. termasuklah yours truly :P

Pagi tadi bersahur, NaniNani siap temankan.. siap dengan kurma sekali aku suapkan.. haha.. bagi dia over kenyang sket so takde nak menyusu sangat.. apa-apa pun, aku harap sangat dapat bertahan untuk 8 jam lagi. Bila dah dok rumah ni, demand menyusu tu lain.. karang belum apa2 aku dah kering kontang :P


Selamat mengganti puasa korang.

6 ulasan:

..owner of a lonely heart.. berkata...

Yan..:) sihat ke? Aku pn start posa hari ni..tp 2 hari je tinggal..tajuk entry kita nak sama la..haha...

..posa..

CY4.0 berkata...

sihat.. aku baaaanyak lagi.. haha.. biasalah, dah last minute baru nak terngadah.

Zety Zin berkata...

hohoho mak tak start lagik. tak posa pun asyik dok lapaarrr je. hahaha.

l i e y n berkata...

alamak, 7 hari lagi nk kena ganti!!!!

Mynie berkata...

tahun lepas, 'berisi', so tak tinggal puasa.. tahun ni 'saspen' lah jugak, sebab risau kehausan bila menyusukan atau perah susu untuk baby.. skrg yg tak puasa ni pun selalu je rasa haus..

CY4.0 berkata...

ZZ,
dah berisi mmg laparr je.. haha..

lieyn,
eh, nyaris lagi nak sama.. heee..

Mynie,
mmg suspenn.. NaniNani dah 1.5 years pun masih kuat nyusu.. kejap2 datang mintak..