Cari Something?

Selasa, Julai 12, 2011

After Eight Years


of anniversary, dah takde gambar aku time nikah yang aku nak letak. AhahAHhahAHa. dasar kan, dua2 orang camera shy :P

aku wish si dia pagi semalam... then dah petang2 tu, dia kata, eh, belum official lagi la. kita nikah kan lepas isyak.. aih, tetiba plak nak precise abis :P

anyway, kami tak ke mana. celebrate kat rumah saje.. nak keluar dengan 4 gerabak keretapi ini adalah sesuatu. dari nak makan karang, tak dapat nak makan.

jadi, setelah agak berjaya dengan percubaan pertama membikin kek ketika besday si dia tempoh hari, kali ni aku volunteer nak buat kek lagi. this time around, its carrot cake :)

Thanks to nannoor yang telah menunjukkan jalan ke resepi yang mudah (bagi aku).


Selepas membanting tangan (lagi.. ) inilah hasilnya..





Happy anniversary, once again, yang. Sayang you :)


11 ulasan:

@nannoor berkata...

awww....happy anniversary cy & lakicy!!

JuE berkata...

fullamak.... terror la ko skrg buat kek.. hehe salute maaa

knv berkata...

so sweetttttttttttt! semoga berbahagia dunia akhirat! :D

fizamior berkata...

perghhhhhh merembesssss air liurku.... kekekekeke

m-i-o berkata...

eight years?!!

may you live happily ever after :P

jua berkata...

happy anniversary cy. baru buat kek 2 kali dah gebu camni, kalo masuk soploh kali...ko buka kedai tau.

Mrs Noba berkata...

happy anniversary CY and hubs!

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

happy anniversary... semoga kekal ke akhir hayat... nak mintak resipi karot kek juga.. :)

maya amir berkata...

eh beb..aku tak wish ko lagik eh..adoii yaiii... happy belated anniversary bebeh!!!

CY4.0 berkata...

thanks korang. resipi nanti kita tepek, ok?

syalinda johari berkata...

sweettt sungguhhhhhhhhhh...tgk cream atas carrot cake tu, sedapnyaa