Cari Something?

Jumaat, Oktober 28, 2011

7 Tahun Yang Lalu


aku mulakan blog ni. jarang teringat.. tapi belek2 handset (yang linenya masih kena suspend tu.. bila laa celcom dgn m2u nak bagi feedback case aku ni..), ternampak plak notes kat calendar..

(Hampir) sebaya dengan Amir rupanya.. serius, banyak cerita tentang anak2 dalam ni.. cerita Amir tersepit lif.. Arif kena chicken pox.. dan banyak lagi la.. cuma sejak akhir2 ni je mood memblog ke lautan sepi.. tetiba ada pulak bau2 lirik lagu kak Ramlah :P

So, happy birthday blog!


1 ulasan:

MN berkata...

lama dah tak jengah blog kengkorang...url blog sendiri pun kadang aku tak hengat! :P