Cari Something?

Rabu, Januari 11, 2012

Hari Kesebelas di Bulan Januari

Oi, dah hari kesebelas tahun 2012, takde post baru ke oi?

Haha.. ginilah hamba.. sejak Amir & Arif dah start sekolah pagi dan petang, rasa macam makin terkejar-kejar pun ada.. walaupun yang tinggal kat umah ni bertiga je (most of the time), tapi kalau dah mai angin menyepah by Zeri & NaniNani, memang rupa kena langgar geroda rumah ni..

Banyak kali jugak nak memblog.. tapi since laptop ku dah kaput monitornya, mak aiii.. malas sungguh nak bukak PC.. nak blog guna ipad? manjang typo. M to the A to L to the AS dibuatnya..\

So, hows life? Hectic, yes. pepagi nak kejutkan budak2 yang bersekolah itu.. semedang si dia ada ni, OK la.. tolong buatkan air ke apa ke untuk budak2.. kadang2 time orang terkejar-kejar tu la si NaniNani sibuk mintak upah dia.. ni mmg belum accomplish lagi misi untuk berhentikan dia menyusu.. kita kata kat dia, "esok berhenti ye?" "mmm.." esok berhenti tau? "mmm.." tapi nan ado.. mungkin aku kena bagitau tarikh, 12/1/2012 pukul 2petang, berhenti ye?

OK lah.. larat taip sampai sini je dulu.. karang kot rajin lagi nak bukak PC, terpacul lagilah posting dariku..

2 ulasan:

KS berkata...

take care cy!

Tanpa Nama berkata...

Salam cy. Need not to publish my comment.I ada follow u on twitter. I nak share with u about anak dgn hearing discapabilities. How? To contact u?my twitter is @IdaFarry