Cari Something?

Sabtu, Mei 19, 2012

Pagi Sabtu

Salam pagi Sabtu.

Dah lama tak menjengah blog kawan2.. ya, aku memang malas tahap tak boleh nak dikata kalau nak browse lebih-lebih guna ipad. main game, takpe. hahaha.. so, pagi ni, sementelah ada benda sket nak buat menggunakan PC dia, aku amik kesempatan untuk buat lawatan muhibbah.. eii, merasa la tengok gambar baby baru Rizza, tengok bread pudding Norley, and guess what? Mrs Noba pun ada buat posting baru! dia pun dah berapa bulan tak update blog. heeee..

Sejak dah duduk rumah ni, aku pun tak tau lagi apa nak diceritakan. Rutin adalah boleh dikatakan saaaaama je hari-hari..

Anyway, aku adalah tidak sabar nak tunggu next weekend. Sebab? Sebab budak-budak dah start cuti sekolah!! Tak payah sibuk2 nak gosok uniform untuk 2 minggu! Yayyyyy.. kalau maid, nangis kot.. ilang RM700 untuk task gosok baju. Kahkahkah.. Nasib le..
 
Haih, baru nak feeling2 menaip, no 1 datang dan baca kuat-kuat posting aku ni. Potong stim betul.

Later,




Tiada ulasan: