Cari Something?

Jumaat, Julai 06, 2012

Less Than A Week

In just less than a week, we are gonna celebrate our 9th wedding anniversary.. tup2 je hari ni jiwang berkarat-karat plak melayan lagu kat laptop.. haha.. lets blame on the hormones, shall we?

Actually baru lepas abis buat short coding.. kalau tak, jangan harap la nak bukak laptop ni.. tapi, lepas tu, dah alang2 bukak, mula la meraban ke sana ke mari.. time ni la pun nak jenguk2 blog kawan-kawan.. skrin lebih besar, lebih terang mata nak ngadap.. haha.. dah tua meh..

Next Monday, budak2 dapat cuti peristiwa sebab ada sukan Ahad ni.. tp semedang plak sekolah agama tak cuti, makanya takde la nak ke mana-mana.. insya-ALLAH weekend ni stay diam2 kat KL.. next week bajet nak bawak diorang jalan2 dekat2 sini b4 puasa menjengah.. then, kita dudukkkk diam2 sampai raya, OK? Ibu tak larat nak jalan sangat dah ni.. tak tau la dapat nak teruskan ritual balik JB tiap kali puasa ke idak kali ni.. we'll see.. best chance masa Nuzul Quran tu la..

Dah, tu je nak bebel. Later :)

3 ulasan:

Has berkata...

mcm lama x baca bebelan cikyan :)

knv berkata...

salam yan! kabare? rindu sama kamu.

expecting another baby kah?

all the best sis!

*hugss*

CY4.0 berkata...

Has,
apa nak buat Has.. taip guna ipad takdak feel. haha..

k Ana,
kangen sama kamu jugak.. thanks for those SMSes :)