Cari Something?

Isnin, Julai 02, 2012

Kenduri

Its July already. Dalam family kami, bulan ni ada 4 birthdays dan satu wedding anniversary.. Weeee..


Last Saturday, ada kenduri di rumah in laws.. dan akhirnya news itu menjadi super official sebab ramai sangat yang tahu at the same time. Hahaha.. amik ko.. taknak announce awal-awal, lepas tu.. one thing, I can say all of them made mistakes in guessing the actual weeks.

Kenduri went well. Kids seronok jumpa sepupu2 dan juga pakcik makcik yang lebih kurang sebaya.. but still, anak dara came to me with 'nak ibu, nak ibu' once in a while..

Speaking of anak dara, we brought her some gowns though, but then, at time of kenduri, masa nak bersiap-siap tu, semua gown yang ada dia reject.. tapi bila tengok abang2 semua pakai baju melayu, dia terus kata 'nak pakai baju sekolahhhh'.. nasib baik ada baju kurung kat umah in laws.. pakaikan, sampai esok pagi taknak tanggal.. haha.. lasaknya la hai.. kain tu berkipas kat belakang, kejap2 dah ke depan, kejap2 ke tepi.. lari turun naik tangga.. tak jatuh tersembam tu dah besar benar rahmatnya..

Ramadhan is less than 3 weeks away. Dah abis ganti puasa korang semua?

Take care :)

5 ulasan:

mynie berkata...

belum habis ganti puasa! lambat sbb konon bagi alasan bf ;p skrg pulun lah..

tak faham pasal 'news itu menjadi super official'. pasal 4 birthdays and 1 anniversary ke?

CY4.0 berkata...

sama laaaa yg di sini pun. haha.. no, its about #5 :)

syalinda johari berkata...

alahai comey2nyaa..dah lama tak berjumpa..ganti posa pun ada 2 3 hari lagi..kekekeke..

mynie berkata...

oh sudah ada #5! tahniah! maju sungguh cik yan kita ni.. nak kena catch up ni hehe ;p

CY4.0 berkata...

linda!!
dah berapa orang skarang? hehe..

Mynie,
rezeki.. plan punya plan, lekat jugak.. haha