Cari Something?

Rabu, Ogos 01, 2012

Facebook Timeline

Aku admit, aku memang agak jarang gunapakai Facebook. Tapi baru ni masa pi jengah, tau-tau profile aku dah jadi bentuk timeline.. Serius tak suka.. google jugak apa ke cara nak guna yang lama but then, it seems like going back to classic view is not an option. Maka bertabahlah aku nak membiasakan diri dengan interface baru ni..

Salah satu cara yang aku jumpa kena install something kat browser.. but then, kalau aku online pun, most of the time guna ipad.. apa ke gaya nak install bagai.. plus, kat situ kata, kita je yang nampak macam classic, padahal kat mata orang lain rupa timeline jugak. apakah?

Hmm.. bebel pasal benda ni macam le masalah besar dalam donia. Sila abaikan. Selamat berpuasa.

Tiada ulasan: