Cari Something?

Khamis, Oktober 04, 2012

Malam Jumaat Ini

Timeline twitter aku tengah penuh dengan tweet tentang Adam & Hawa. Untuk aku yang tak amik Mustika, memang pandang je la. Walaupun ada link series ni kawan-kawan share, belum sampai seru untuk aku tengok. Sebabnya, kalau boleh, nak tengok uninterrupted.. tapi, dengan ada bayi ni, tang mananya takmo di interrupt? Hahaha. Makanya kita KIV dengan harapan link series tu ada lagi untuk masa-masa akan datang.

So, here I am. Ngadap laptop sambil TV menayangkan siri baru Grimm kat Diva Universal. Tentang apa ke ceritanya belum tau tapi no 3 aka Zeri ada tengah menebeng kat belakang aku ni sebab takut, boleh? Takut tapi nak tengok. Ikut sapa la tu. Kahkahkah. Adoi la hai.

Anyway, insya-ALLAH next Tuesday aku akan habis pantang. Macam kejap je masa berlalu. Tau-tau no5 dah sebulan+. She's already 4.5kg yo. Aku dah tak larat nak pegang lama-lama. Lenguh jari tangan lengan semua. So far masih exclusive breastfeeding. Pipi dah labuh. Muka nampak macam abang-abang dia. Well, aku sendiri ngaku dia belum ada rupa perempuan lagi. Heee.. Kena la gigih pakaikan baju bunga-bunga uols.

Anisah Hannani @ 1 month old.
Thanks to auntie Hajar untuk hadiah bajunya :)

2 ulasan:

nur_shila berkata...

tahniah yah.. lama betul tak menjengah yan nye blog.. dulu terpandang CY3.0 kemudia bertukar CY.4 masa tu kita sama2 memboyot.. sekarang Alhamdulillah CY5.0 dah dpn mata.. comelnya... tahniah sekali lagi..

CY4.0 berkata...

shila,
thanks sebab sudi lagi datang jengah. thanks utk segala ucapan :)